Тази сутрин, Opel разпространи първите изображения, подробности и видео на

...
Тази сутрин, Opel разпространи първите изображения, подробности и видео на
Коментари Харесай

Opel показа новата Astra Sports Tourer

Тази заран, Opel популяризира първите изображения, детайлности и видео на новото потомство Astra Sports Tourer, който с изключение на с пионерен за историята на модификацията си дизайн, ще се предлага и с два типа хибридизирано (PHEV) задвижване.

Новият Opel Astra Sports Tourer получава тематичните за настоящото дизайн и софтуерно звучене на марката Opel Vizor осъществяване на предната си част, Pure Panel цифрово предно табло и Intelli-Lux LED® Pixel светлини, като в това време колата резервира и многопрофилното си приложение с товарната съдържимост от над 1600 литра.

За гъвкавостта на товарното поделение спомага и модулната технологията Intelli-Space за усъвършенстване на товарното пространство, а за най-благоприятен комфорт се разчита на AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) ергономични седалки, предните от които идват с вентилация и масажна функционалност, а задните с затопляне.



С съществени габарити дължина 4642 мм, широчина 1860 мм и височина от 1480 мм, новата Astra Sports Tourer ще бъде налична също по този начин и с високоефективни бензинови дизелови елементи, оптималните мощности на които варират от 110 до 130 конски сили, а зареждаемите (PHEV) хибридни модификации дават обещание мощности от до 225 конски сили. В общоприетото съоръжение на класическите задвижвания е включена шестстепенна предавателна кутия, а 8-степенна автоматизирана е налична при хибридите и по-мощните мотори.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР