Тази сутрин ми се скъса душицата като гледах бат Милко

...
Тази сутрин ми се скъса душицата като гледах бат Милко
Коментари Харесай

Румен Петков показа серия уличаващи премиера снимки

" Тази заран ми се скъса душицата като гледах бат Милко по какъв начин го санкционират – този достоен благородник ", показа пред публицисти, визирайки, който поради ваучър в Пловдив отнесе санкция за неспазване на здравните ограничения и сподели фотоси на премиера Бойко Борисов с жители от Дъбница и Хаджидимово, на които е видно същото провинение.
АБВ ще алармира здравното министерство и прокуратурата за неспазване на ограниченията против от страна на премиера – физическа отдалеченост и защитни маски, разгласи Румен Петков, показвайки уличаващите фотоси от фейсбук-страницата на премиера.
" Ако тези подлоги в здравното министерство им е останало нещо към сърдечната област, всички поименно – кат бат Милко и преди всичко Борисов ", отсече Петков.
 Румен Петков: Прокуратурата се държи като ОПГ, ръководена от Борисов Румен Петков: Прокуратурата се държи като ОПГ, ръководена от Борисов
Прокуратурата се държи като проведена незаконна група (ОПГ), ръководена от Бойко Борисов. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пре...
" Тоя ще бръкне в шкафчето и ще заплати, той ще заплати от рушветите, които е грабил от нас, в това число и от тези хорица ", добави Петков, съжалявайки хората, снимали се с премиера.

" Как здравният министър ще разяснява това държание на премиера – че желае да убие тези хора, че просто е жесток човек, за който не е проблем да прави закононарушение, че министър председателят е подготвен да събере с риск на болест хора да му ръкопляскат… ", зачуди се Петков и акцентира, че от АБВ желаят да знаят оценката на " този заряд, който участва краткотрайно в кабинета на министерството на опазването на здравето ".
" Кой съблюдава ограничения – никой. Защо бат Милко ще го отнесе? ", изрази неразбиране Петков и показвайки фотосите с премиера настоя: " Ето ги. Поименно – всички ".
Петков посочи, че АБВ ще напишат сигнал до прокуратурата с копие до здравния министър, защото РЗИ са на негово послушание. " И несъмнено, ще изпратим писмо за съпричастност към бат Милко ", добави той.
 Румен Петков: Бойко Борисов е регулировчик на гибелта Румен Петков: Бойко Борисов е регулировчик на гибелта
2020-та година е годината с най-висока смъртност, само че едвам 50% от покачването на смъртността се дължи на COVID-19. В съпоставяне с  2...
За антипандемичните ограничения Петков е безапелационен - ограничения няма. " За какви ограничения приказваме като затворихме моловете, само че оставихме отворени Джъмбо, Метро, Пректикер, Бриколаж…. Хайде, Била знаем – Каракачанов – добре, само че другите за какво ги оставихме отворени ", изрази неразбиране той и заключи: " Това не са ограничения, това е пренасочване на пазаруващите ".
ЛИдерът на АБВ напомни прогноза на доктор Мангъров, че след 15 декември ще стартира намаляването на броя на новозаразените и посочи, че незабавно след 20 декември стартира спад и днешните са 5%. Според Петков в този момент ръководещите пробват да обяснят на всички по какъв начин подхванатите ограничения са дали резултат, само че в действителност няма ограничения, а втълпяване на боязън, " За тях е значимо да уплашим хората до степен да не отидат да гласоподават и несъмнено, прокуратурата да е до тях ", безапелационен е Петков.
Той е уверен, че министър председателят не го интересува здравето на българина, не го интересува живота на българина и още веднъж съобщи: " ". Като мотив Петков уточни, че за предходната година са умряли 15 000 души допълнително, спрямо предишни години, като 7600 без да имат COVID-19. " Значи те са умрели заради некадърие, непросветеност, насаждан боязън ", акцентира Петков. 
АБВ ще изиска информация от Европейска комисия за имунизациите против COVID-19 – за броя, който България е декларирала, каква е единичната цена и компаниите, от които са декларирани, заяви ръководителят на софийската организация на АБВ Христо Колев. Причината АБВ да се обърне непосредствено към Европейска комисия, е отхвърли от страна на българското здравно министерство да даде тази информация, като се базира на клаузи, които не разрешават обявяване на сходна информация, в случай че Европейска комисия не позволи, разясни той.
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР