Тази седмица ви срещаме със - лошото момиче” на YouTube.

...
Тази седмица ви срещаме със - лошото момиче” на YouTube.
Коментари Харесай

Bad Bitch - Славина за пътя от YouTube до музикалната кариера ВИДЕО

Тази седмица ви срещаме със - " неприятното момиче” на YouTube. Всички вие добре я познавате като Bad Bitch и тя несъмнено не изневерява на този облик във всяко ново начинание, към което се насочва. Славина има доста приятна и дълго чакана изненада за всичките си почитатели. Каква е тя следва да разберете!

Здравей, Славина. Много ни е прелестно, че си при нас през днешния ден. Нека издадем огромната вест!

Откакто разгласих, че ще вземам участие в предишния сезон на " Гласът на България” всички желаят музикален план от мен. Другата седмица излиза дебютната ми ария. Песента е в жанр поп с малко R`n`B и леки нотки на поп-фолк. Казва се " Bad Bi4es”, което е и моят бранд, който натрапвам към този момент от година и половина.

 2358835

Как се въодушеви за този вайб?

Това беше първата концепция, която ми пристигна. Първата ми ария би трябвало да е надъхваща и по този начин, както хората са привикнали да ме виждат. Хората ме познават като занимателен човек, който постоянно е подготвен за ваучър. Текстът е по моя концепция, само че Лора Димитрова страховит текстописец и я дефинирам като моята сродна душа. Тя ме познава толкоз добре като човек и направи текста по този начин, както аз бих го написала.

Как се зароди твоята обич към музиката?

Интересното е, че това въобще не ми проектът за живота, само че от дребна съм най-досадното дете в къщата, тъй като единствено пеех, квичах. Каквото и да правех, пеех - въобще не можех да спра. Беше ми фантазия да бъда като Джей Ло, само че потеглих по различен път. Щях да се занимавам с финанси, защото това съм приключила. Още в университета разбрах, че това н е за мен. Тогава открих YouTube и разбрах, че мога да се развъртвам по изобретателен метод. Музиката беше естествения напредък за мен.

 2358836

Какво правиш в интервали, в които нямаш ентусиазъм?

Просто не пущам видео, хората са извънредно недоволни. Обвиняват ме, че съм мързелива. Работя върху това, тъй като другояче се получава самосаботиране.

Как се реши да започнеш да снимаш за YouTube?

Нямах безусловно никаква визия за целия канал. Открих света на YouTube още в осми клас на едно малко iPad-че. Бях доста зубърче (смее се) и си гледах видеа. В десети клас имах 2-3 канала, някои от които бяха на британски. Когато бях в университета, това, което учех не ме влечеше.

Първо си направих Instagram, събрах към 1000 почитатели. Първото ми видео беше на британски и имаше към 100 гледания. За третото или четвърто видео концепцията ми пристигна насън - за Кулагин, който беше много настоящ в оня миг. Очаквах, че сте събере някакви гледания, само че не чаках, че ще стихне 100 хиляди за една седмица. Получих и доста хейт мнения. Така се научих да привиквам със злобата, която се излива върху мен. Тогава го одобрих доста тежко, даже ме срина.

Залагаш ли повече на трендовете или предпочиташ да снимаш и показваш това, което на теб ти е забавно?

В началото залагах на трендовете, тъй като бях по-плаха, не знаех дали ще бъда забавна. Вече ги страня и почтено казано някои трендове са ми извънредно омразни. Имаше интервал, в който всички мои почитатели ме молеха да хапвам единствено зелена храна за 24 часа, което за мен не е забавно. Не всеки тренд е за всеки човек.

 2358837

В момента следя, че към този момент ползата към YouTube понижава, поради навлизането на TikTok който понижа потенциала за внимание на хората. Колкото повече TikTok гледаш, толкоз по-трудно става да си задържиш вниманието над по-дълго видео.

Това беше и повода да се ориентирам към тази обществена мрежа, тъй като, въпреки и обработката за YouTube да ми беше обичаната част, тя лишава доста време. Трябва да си в верен mindset за такова нещо и не постоянно се получава. Самата аз към този момент рядко виждам YouTube.

Какви елементи разкри Славина за сюжета на клипа към дебютната ѝ ария, по какъв начин се е чувствала на снимачната площадка и кои са моментите от процеса, които са я развълнували най-вече, разберете във видеото по-долу
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР