Тази седмица в мрежата се появи визуализация на смартфон с

...
Тази седмица в мрежата се появи визуализация на смартфон с
Коментари Харесай

Ще правят смартфон с марката Coca-Cola

Тази седмица в мрежата се появи визуализация на смарт телефон с логото на Coca-Cola, за който се допуска, че се назовава ColaPhone. Освен в случай че не ставаше дума за фалшификат, нямаше подозрение, че компанията за питиета ще притегли производител, който да сътвори смарт телефона. Сега към този момент има и подмятания за това кой може да е той.

GSMArena означи, че смарт телефонът наподобява на моделите Realme 10/10 Pro, тъй че допусна, че Realme ще създава ColaPhone, а самото устройство ще бъде специфична версия на един от тези модели. Очевидно това съмнение се е оказало вярно, тъй като през днешния ден Realme разгласява тийзър видео в Twitter, в което се загатва за съдействие с Coca-Cola.
-->
Видеоклипът демонстрира смарт телефон на червеникав декор с мехурчета като напитка на Coca-Cola и надпис " Нещо забавно се готви! ".

Realme също по този начин е основала страница за събития на своя уеб страница в Индия със същия декор, само че този път текстът гласи: " Realme е надъхан да стане в действителност ободрителен ". На страницата има и изображение на бутилка с пенлива напитка във формата на Realmeow, формалния амулет на Realme, с текст " Пригответе се да кажете " Greetings Realme ".

Тези обстоятелства са задоволителни, с цел да предположим, че Realme ще пусне смарт телефон с марката Coca-Cola в партньорство с производителя на безалкохолни питиета и в случай че рендърът на ColaPhone, който видяхме, е правилен, това ще бъде специфична версия на Realme 10 или 10 Pro.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР