Тази седмица у нас бяха представени най-новите попълнения в серията

...
Тази седмица у нас бяха представени най-новите попълнения в серията
Коментари Харесай

С новия смарт часовник Huawei Watch GT 3 Pro можете да изготвяте ЕКГ и да се гмуркате -

Тази седмица у нас бяха показани най-новите попълнения в серията смарт часовници на Huawei Watch GT 3. Става дума за Watch GT 3 Pro във разновидностите Titanium Edition и Ceramic Edition. Тези попълнения се отличават с премиум направа, с което могат да харесат на доста от вас. Към това прибавяме разширени благоприятни условия за следене на здравни параметри и тренировки, издръжливи акумулатори и даже алтернатива за правене на ЕКГ, която ще е налична на по-късен стадий.

Стилен дизайн

Huawei Watch GT 3 Titanium Edition е по-големият от двата и е с размер 46.6 милиметра, а Ceramic Edition е 42.9-милиметров. Първият от тях, с който и разполагаме за актуалното ревю, има титаниеви корпус и верижка, както и крепко сапфирено покритие на екрана. Ceramic Edition е по-елегантен и както подсказва името му е с бял керамичен корпус, като се предлага с керамична или кожена каишка.

И двата модела си наподобяват по това, че разполагат с два бутона отдясно на корпуса, единият от тях е въртяща се мултифункционална коронка за лесна система навигация, а другият е спомагателен и с вграден електрод, който се употребява за правене на ЕКГ. Часовниците оферират кръгли AMOLED екрани (1.43/1.32 инча) и имат сертификация за водоустойчивост IP68 и 5 ATM с устойчивост на потапяне до 30 метра дълбочина.

Те имат сменяеми верижки/каишки, което разрешава последващото им персонализиране. Те поддържат и безжично зареждане, посредством включеното в комплекта зарядно, само че и с други Qi устройства .



Както към този момент стана ясно, дамският вид Watch GT 3 Pro Ceramic Edition е с много по-елегантна визия и направа (керамична). На фона на това той предлага същата функционалност като по-големия вид, а с изключение на образно има единствено разлика в издръжливостта на батерията, която е до 8 дни с един заряд по отношение на 14 дни. Това несъмнено е предстоящо поради по-малките му размери.

Качествен екран и бърза работа

Тестваният от нас часовник е по-големият от двата (Titanium Edition) с 1.43-инчов AMOLED екран с резолюция 466 х 466 пиксела и функционалност Always On , която разрешава той да е задействан непрекъснато, в случай че желаете това. Екранът е задоволително ослепителен, че картината да е отчетлива даже при ярка околна светлина, а персонализирането му е допустимо посредством огромно многообразие от циферблати, които се конфигурират през приложението Huawei Health .
Часовникът употребява операционна система HarmonyOS 2.0 , която работи доста бързо. Системната навигация с изключение на с допиране е допустима и посредством мултифункционалната въртяща се коронка. Тя дава алтернатива за зуумване и отдалечаване в менюто и така нататък Получавате и опция за инсталиране на някои спомагателни приложения, което е добра добавка.

Часовникът работи както с телефони с Android , по този начин и с такива с iOS (iPhone) . За да получите най-широка функционалност би трябвало да инсталирате приложението Huawei Health . То е налично през магазина за приложения AppGallery за Android, а за iOS от App Store.

Watch GT 3 Pro има редица вградени датчици и благоприятни условия, в това число барометър, компас, таймер, хронометър. Той демонстрира данни за времето, както и прогноза, информация за лунната фаза, изгрева и залеза. Очаквано са налични вградени високоговорител и микрофон, а по този начин можете да организирате диалози през обвързвания смарт телефон. Тази функционалност може да е потребна в някои случаи, когато да вземем за пример телефонът не е до вас, до момента в който шофирате или до момента в който се разхождате из жилището или офиса.

Следене на съществени здравни параметри и тренировки

Huawei Watch GT 3 Pro е оборудван с изчерпателна система за следене на здравни параметри и тренировки. Устройството разчита на модула TruSeen 5.0+ и логаритъм с изкуствен интелект за тъкмо отчитане на сърдечния пулс.

Сред главните му благоприятни условия е още непрекъснатото отчитане на наситеността на кръвта с О2 (SpO2) . Този параметър е значим както по време на тренировки, по този начин и при боледуване от някои заболявания, в това число ковид. Можете и да мерите температурата на кожата, като и този индикатор е допустимо да се регистрира непрекъснато, а по този начин получавате визия за това дали има нещо неправилно в положението ви.

Часовникът наблюдава също равнищата на стрес и включва извършения за дишане, с които да намалите напрежението. Ако можете да спите с него, той следи и качеството на съня, давайки ви детайлна картина за етапите на съня. За дамите е налична алтернатива за запис на менструалния цикъл. Устройството действа и като асистент в ежедневния банкет на медикаменти и задоволително количества вода.



Най-новата добавка обаче е опцията за правене на ЕКГ, която имахме опция да изпробваме в бета версия. Очаква се тя да бъде въведена публично на по-късен стадий след сертификация. Тя се реализира посредством настрана приложение и задържане на показалеца върху бутона с електрод. Финалните резултати са налични в приложението Huawei Health , в това число с детайлни графики и данни, както и информация за синусов темп, атриална фибрилация и други



Отчитането на здравните индикатори прави отлична работа и при следенето на тренировки. В този ред на мисли, Watch GT 3 Pro има над 100 типа спортни режими, което е впечатляващо. Тук влизат такива като бягане, вървене, колоездене, скачане на въже, ски, сноуборд, триатлон, кростренажор, плуване и така нататък
За да е по-приятна тренировката, часовникът има алтернатива и за слушане на музика без съществуването на смарт телефон. Това е допустимо като за задачата свържете поддържани Bluetooth слушалки, както и авансово да заредите музика през телефона.

Watch GT 3 Pro наблюдава доста тъкмо тренировките навън с помощта на системите за позициониране GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS . Както стана дума по-рано има и сертификация IP68, както и 5 ATM, а моделът устоя при гмуркания на дълбочина до 30 метра. Устройството прибавя режим за свободно гмуркане, като при него се употребява дълбочинен барометър за генериране на голям брой данни.

След всяка подготовка, без значение каква е тя, събраните от датчиците данни се изпращат към приложението на смарт телефона, а по време на самата подготовка виждате основни параметри непосредствено на екрана на часовника. Налична е и офлайн навигация за връщане към началната точка при положение на изгубване.
Отлична устойчивост на батерията

Традиционно мощна линия за серията Watch GT , това е по този начин и при Watch GT 3 Pro . Тестваният от нас вид предлага до 14 дни устойчивост с един заряд или 8 дни при по-интензивно натоварване. Керамичната версия предлага надлежно 7 и 4 дни с един заряд.

Зареждането е безжично и се реализират по-високи скорости по отношение на предходните модели. Можете да зареждате часовника с включената в комплекта магнитна поставка или посредством Qi безжични зарядни, в това число и смарт телефони.

За край

Новите Huawei Watch GT 3 Pro несъмнено има с какво да ви впечатлят. От изискания си премиум дизайн през издръжливата батерия, отличния интерфейс и следенето на голям брой здравни параметри и тренировки до добавената алтернатива за правене на ЕКГ. В другите си разновидности те могат да харесат на всеки, като са подобаващи както за всекидневието, по този начин и за публични събития.

У нас часовниците са налични за предварителна поръчка в четири разновидността. Watch GT 3 Pro Titanium Edition с титаниева каишка и с каишка от черен еластомер, и Watch GT 3 Pro Ceramic Edition с керамична и с бяла кожена каишка. При предварителните поръчки, които са до 24 май, те се оферират в комплект със надлежно слушалки FreeBuds 4 и FreeBuds Lipstick . Цените им варират от 729 лева до 1099 лева



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР