Тази седмица ще спортуваме пред екраните, защото в „Шеф под

...
Тази седмица ще спортуваме пред екраните, защото в „Шеф под
Коментари Харесай

Собственик на известен фитнес стана жена

Тази седмица ще спортуваме пред екраните, тъй като в „ Шеф под прикритие “ влиза Петър Ангелов, ръководещ съучастник на „ Атлетик фитнес “ ООД. След изкаран курс за превръщане на гласа Петър приема предизвикването да влезе под прикритие, видоизменен като жена. С какви проблеми, чиновници и забавни моменти ще се сблъсква притежателят на известната верига фитнеси, следва да разберем в сряда (1 април) от 22:00 ч. в ефира на NOVA.

В първия ден от тестването Петър, чието женско име е Тони, ще посети най-стария си фитнес обект, с цел да ревизира работата на фитнес инструкторката Златка Иванова. Още при започване на тяхното запознанство притежателят на фитнеса демонстрира, че има усет към детайла и вижда дребните, само че основни за него пропуски на служителката.

Женското предизвикателство под прикритие продължава като втория ден Тони избира да посети различен фитнес инструктор - Мартин, проверявайки по какъв начин ще се оправи с една дама на 50 години, която не тренира интензивно. Той подготвя Тони, стараейки се да й покаже по какъв начин вярно се извършва всяко упражнение, само че не съблюдава нужната отдалеченост и това я кара да се тормози. Въпреки това Мартин впечатлява шефа си под прикритие със своята отдаденост и предпочитание за развиване в сферата.

По време на третия ден шефът ще направи прави инспекция на хигиената в собствен обект. За него тя е от главно значение и по тази причина срещата му с Христо ще бъде доста значима. Двамата бързо се сближават и служителят му споделя за своята рядка болест. Петър остава очарован от волята, позитивизма му, както и от професионално свършената работа.

В четвъртия ден от своето предизвикателство Петър (в облика на Тони) посещава и обект в Люлин, от който е получавал недоволства. Там го чака фитнес координаторката Десислава Найденова, която ще се сблъска с негов другар, влезнал в ролята на нов клиент. Тя има тежката задача да образова новата си колежка, да обслужи клиентите на рецепция и да разноски новия клиент в залата, с цел да му я покаже. Какво тъкмо изкара от равновесие шефа под прикритие и по какъв начин реши да постъпи ще разберете тази сряда в епизода.

Какво ще се случи в този епизод на „ Шеф под прикритие “? С какво усещане ще остане шефът, каква човешка история ще го раздруса и по какъв начин ще възнагради положителните си чиновници – гледайте в сряда вечер, тъкмо в 22:00 часа по NOVA.

фотография:pr
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР