Тази седмица се отбелязва една година от разрушаването на голямата

...
Тази седмица се отбелязва една година от разрушаването на голямата
Коментари Харесай

Ubisoft представи VR видео на Нотр Дам преди пожара миналата година

Тази седмица се отбелязва една година от разрушаването на огромната кула на Парижката Света Богородица от мощен пожар. Тогава казусът беше подсилен от голям брой организации и компании от целия свят. Включително и Ubisoft, френският разработчик и издател на видеоигри. Компанията подари половин милион евро на идеята и сподели всички свои чертежи от Нотр Дам по времето, когато разработваше Assassin`s Creed: Unity. Но реставрацията на огромната катедрала ще се проточи по-дълго от обещания от Макрон период от пет години.

Реалният градеж се чака да стартира едвам идната година. Ubisoft обаче даде опция на хората да прегледат Парижката Света Богородица в целия си искра, като отдаде Assassin`s Creed: Unity гратис предходната година. И освен това, компанията показа извънредно VR прекарване, включващо църквата от видеоиграта. То беше разполагаем на посетителите на седалището на UNESCO в Париж през август предходната година.

Скоро чакаме и приложението да бъде на налично за повече консуматори. В тази връзка Ubisoft разкри извънредно видео от VR прекарването, в което се реете из облаците към Нотр Дам. Откровено казано, импресията от Assassin`s Creed Unity към момента си проличава и е безусловно допустимо разработчиците да са употребили същия енджин. Въпреки това, безспорна е отдадеността в отразяването на действителната архитектура в играта. Това е може би най-прецизното пресъздаване на катедралата, такава, каквато беше преди пожара. Очаква се VR прекарването да е налично обществено скоро, само че към момента няма съответна дата на дебют.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР