Тази седмица се очертава да бъде много вълнуваща и емоционална.

...
Тази седмица се очертава да бъде много вълнуваща и емоционална.
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 12 – 16 април

Тази седмица се обрисува да бъде доста вълнуваща и прочувствена. Предстои да ви се случат куп позитивни неща и да сбъднете най-малко една от своите фантазии.
Ще имате шанс и ще се чувствате щастливи!
Ето и късметчето на всяка от зодиите за тази седмица:
Овен
Овните ще се усещат извънредно изобретателни през седмицата. Основно ще се занимават със сътворяването на хубости, които ще радват останалите. Ще преливат от въображение и творчество!
Телец
Телците ще се усещат същински късметлии през седмицата. Те ще получат мечтаното покачване на работното си място и това ще ги накара да изпитат забележително задоволство.
Близнаци
Представителите на зодията ще открият огромната си обич през новата седмица. Предстоят им доста сантиментални занимания и също толкоз запаметяващи се завършения.
Рак
Раците ще се изправят пред проблемите си през новата седмица и ще съумеят да ги решат за нула време. Възможно е да извлекат и финансови облаги от тази победа.
Лъв
Лъвовете ще тънат в уют и естетика през новата седмица. Те ще се усещат удобно, без значение дали са вкъщи или на работното си място.
Дева
За Девите седмицата се обрисува да бъде една от най-успешните. Ще получат предложение за работа, което са чакали отдавна насам. Те ще бъдат не малко стимулирани и това ще им помогне за по-нататъшната интеграция.

Везни
За Везните седмицата ще бъде вълнуваща, тъй като в дома си ще посрещнат хора, които значат доста за тях. Ще усещат позитивната им сила.
Скорпион
През седмицата Скорпионите най-сетне ще завършат нещо, което им е било приоритет дълго време. Те ще реализиран една своя фантазия и това ще ги накара да се усещат същински значими.
Стрелец
Стрелците ще научат една доста хубава вест през новата седмица. Възможно е тя да е обвързвана с появяването на дете или друго позитивно събитие, което доста скоро ще бъде реалност.
Козирог
Козирозите ще съумеят най-сетне да заделят пари, които да влагат в личните си комфорт и улеснение. Те ще се усещат щастливи и задоволени от постигнатото.
Водолей
Водолеите ще се радват на здраво здраве. През новата седмица ще не помнят за оня дискомфорт, който отдавна насам е бил спънка за тях и постигането на задачите им.

Риби
На Рибите тази седмица им следва пътешестване до мечтана дестинация. Те ще осъществен една своя фантазия и ще имат опцията да се потопят в най-различни занимания!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР