Тази седмица се очертава да бъде истински запомняща се. Всеки

...
Тази седмица се очертава да бъде истински запомняща се. Всеки
Коментари Харесай

Късметче според зодията за тази седмица, 10 – 14 май

Тази седмица се обрисува да бъде същински запаметяваща се. Всеки от зодиакалните знаци ще получи по едно късметче, което още повече ще усмихне дните му. Пригответе се да научите какво е подготвила ориста за всеки от вас.
Ето ги и тях:
Овен
През тази седмица Овните ще имат невиждан шанс в работата си. Новото начинание ще ги подари с задоволство и положителни облаги, което същински ще стимулира представителите на зодията.
Телец
През новата седмица Телците ще получат покачването, за което отдавна насам се борят. Трудът и напъните, които месеци наред са влагали, ще бъдат уместно възнаградени. Много е евентуално да се снабдят с куп обществени придобивки, които ще ги накарат да се усещат специфични.
Близнаци
Близнаците ще срещнат огромната си обич през новата седмица. Ето, че и в техния живот най-сетне изгрява слънцето на любовта.
Рак
Представителите на зодията ще изпитат нечувано неспокойствие през новата седмица. Те ще получат работата, която от известно време насам търсят. Това предложение ще внесе наслада в живота им.
Лъв
Представителите на зодия Лъв ще се усещат извънредно значими през новата седмица, тъй като една тяхна фантазия е реализирана. Те ще бъдат горди от триумфите си и няма да престават да следват задачите си.
Дева
Девите ще се усещат изцяло здрави през новата седмица. Всяка една болка ще бъде забравена. Те ще се излекуват и ще честват.

Везни
Пътешествия и романтика ги чака Везните. Те ще имат опцията да опознаят нови светове и култури. Да се влюбват в естествени забележителности и душите им ще лекуват.
Скорпион
Представителите на зодия Скорпион ще завоюват огромна сума пари през новата седмица. Тази облага ще им помогне да подредят живота си и да се снабдят с нещо огромно, за което отдавна насам мечтаят.
Стрелец
През новата седмица Стрелците ще бъдат креативен настроени, въпреки това да не е традиционно за тях. Те ще се отдадат на това и ще се усещат изобретателно настроени.
Козирог
През новата седмица Козирозите ще научат вест, която ще преобърне живота им и ще ги накара да се усещат безгранично щастливи.
 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 9 май 12 късметчета с кафето ти за през днешния ден, 9 май
Днешният ден се обрисува да бъде безоблачен и изпълнен с доста усмивки. Събудете се без тревога, отворете очи и си направете чаша ароматно...

Водолей
Водолеите ще имат триумфи на работното си място. Новата седмица ще им предложи доста нови благоприятни условия, на които не биха могли да устоят.
Риби
Рибите ще решат един комплициран проблем, който не им е давал мира дълго време. Седмицата вещае мир, естетика и съгласие за представителите на зодията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР