Тази седмица се очаква да бъде сложен край на скандално

...
Тази седмица се очаква да бъде сложен край на скандално
Коментари Харесай

Съдят кралица на красотата на убийство

Тази седмица се чака да бъде комплициран завършек на скандално правосъдно дело. Бивша кралица на хубостта ще влезе в правосъдната зала за едно дълго чакано отмъщение от страна на роднините на богатия ѝ някогашен брачен партньор, който беше наръган на улицата, заяви BCC.
Андреа Васкес Рихос и Адам Джел Анханг имат къс и печален романс. Сега съвсем 13 години след убийството на Анханг американски федерален съд най-сетне ще реши дали някогашната кралица на хубостта от Пуерто Рико е умъртвила брачна половинка си - след единствено 6 месеца брак. Делото против нея ще стартира през днешния ден - 21-ви август, след необикновената правна борба за екстрадицията на Васкес от Италия и Испания, заяви БГНЕС.
Бащата на починалия ѝ мъж наема частен детектив, който да наблюдава хубавицата до Италия.
" Отне ни 5 години и доста старания и сила да я проследим, изключително откакто сега, в който я локализираме, тя успяваше да ни усети и се местеше ", споделя Абе Анханг, татко на убития.
Анханг е бил на 32 години и е бил търговец на парцели, както и мултимилионер - направил своите пари посредством основаване на програмен продукт за залози. Той е пребит и наръган в една септемврийска вечер през 2005 година на улица в Сан Хуан.
На пръв взор офанзивата наподобява като елементарен грабеж, който е завършил не както би трябвало. Васкес също е ранена от нападателя.
Според прокурорите Анханг е считал, че ще се срещне с жена си на вечеря, с цел да обсъдят изискванията на бъдещия им бракоразвод, само че в действителност 32-годишният милионер е бил воден към гибелен капан. Според обвиняването Васкес е знаела, че делото няма да бъде в нейна изгода, защото тя е подписала предбрачен контракт.
След двегодишно следствие за убийството бива упрекнат Джонатан Роман Ривера, чиновник в близко заведение, който се оказва почтен - с помощта на намесата на очевидец, който декларира, че е видял по какъв начин нападателят беседва с Васкес, откакто е умъртвил мъжа ѝ, както и малко преди да я удари неособено мощно.
През 2008 година федералният съд открива доказателства, за това че Васкес е наела мъж, който е обвинен за убийството и по-късно признава. В изказване на съда в Сан Хуан излиза наяве, че Алекс " Ел Локо " Пабон Колон е признал, че Васкес му е платила сумата от 3 милиона, с цел да убие мъжа ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР