Тази седмица Rolls-Royce Motor Cars представи луксозния модел Boat Tail,

...
Тази седмица Rolls-Royce Motor Cars представи луксозния модел Boat Tail,
Коментари Харесай

Rolls-Royce представи най-амбициозния автомобил, създаван някога

Тази седмица Rolls-Royce Motor Cars показа първокласния модел Boat Tail, който от компанията оповестиха за “най-амбициозния автомобил, създаван в миналото.”

Boat Tail е четириместен автомобил с дължина близо 5.8 метра, като задната част на модела е във формата на палуба на яхта. От него ще бъдат създадени единствено три броя, а цената на първокласната кола към този момент не е оповестена.

Новият модел беше показан дружно с новото поделение на Rolls-Royce на име Coachbuild - стратегия единствено с предложения, която ще разрешава на най-заможните клиенти на компанията да си поръчват неповторими коли.

Всеки автомобил Boat Tail е персоанлизиран съгласно условията на купувачите, които са си сътрудничили в продължение на четири години по програмата Coachbuild.

Над 1 800 нови елементи са създадени за колите Boat Tail, всеки от които разполага с първокласни характерности, като двойни хладилници за шампанско и поръчкови часовници, които могат да бъдат носени или сложени в колата.

Описвайки модела като “прекрасна, превъзходна кола,” основният изпълнителен шеф на Rolls Royce Торстен Мюлер Отвос съобщи, че клиентът е взел участие във “всяка стъпка от това пътешествие” и че основаването на сходни поръчкови коли е “изживяване, което не може да се купи с пари.”

“Това е нещо извънредно рядко и нещо, което единствено определена група от хора може да направи,” споделя той пред CNBC, добавяйки, че подразделението Coachbuild ще е единствено дребна част от цялостния бизнес на компанията.

От Rolls-Royce оповестиха, че идващият план по програмата Coachbuild към този момент е в ход, само че към този момент към момента няма детайлности за него.



Бионсе и Джей Зи може би са поръчали най-скъпата кола в света.
От Rolls-Royce не са удостоверили публично, че звездната двойка са притежателите, само че от производителя на първокласни коли показаха модела Boat Tail кабриолет, който е за неназован клиент.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР