Тази седмица най-после беше разкрит следващия Battlefield, който прави завръщане

...
Тази седмица най-после беше разкрит следващия Battlefield, който прави завръщане
Коментари Харесай

DICE: Винаги ще предпочетем забавлението пред автентичността

Тази седмица най-сетне беше оголен идващия Battlefield, който прави завръщане към своите корени: Втората международна война.
Вместо обаче всеобща екзалтираност и вдъхновение, както нормално се случва в Интернет, една намусена група от геймъри надигна глас против показаното в премиерния филмов откъс. Повод за това станаха най-много наличието на жена, още повече с механична протеза, придаваща ѝ по-скоро много актуален тип и общия тип на тримата герои на основното изображение, които, както консуматор на известна обществена мрежа уточни, че изглеждали по-скоро като „хипстъри от XXI век“, в сравнение с като бойци от ВСВ.

„Винаги ще слагаме забавата над автентичността“, гласеше късия коментар в Twitter на представител на DICE във връзка отправените рецензии. Последвалата полемика след обявата му е много любопитна. Самата имитация идва в отговор на различен консуматор на обществената мрежа, който разяснява: „Battlefield историческата правота поради политическа коректност“. Неизвестно по какъв начин, само че в последната година, както DICE, по този начин и Electronic Arts съумяват да обединят много отрицателна обществена сила против себе си. Първо бяха неточните практики в Battlefront II, с които издателя искаше да получи в допълнение кеш от игра с закрепена цена като на пълнозначно ААА, а в този момент и това.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР