Тази седмица най-добрият клуб за жива музика в София -

...
Тази седмица най-добрият клуб за жива музика в София -
Коментари Харесай

Sofia Live Club отбелязва 13 ЧРД с концерти

Тази седмица най-хубавият клуб за жива музика в София - SOFIA LIVE CLUB чества своя 13-ти рожден ден с 4 страхотни събития. Стартираме със супер занимателното шоу " Животът ме изненада " с Венсан Петров на 11-ти май, който ще ни опише по какъв начин наподобява светът на един 30 годишен ерген, магьосник, живеещ с родителите си. На 12-ти май продължаваме с комедийния моноспектакъл на Михаил Билалов - " БУМ-БУМ: Еволюция на незаконното мислене ". Ако си мислите, че животът на подземните босове не е занимателен и цялостен с рядкости, отново си помислете!

 

 

След паметната си роля на мафиота Джаро в сериала " Под прикритие " Михаил Билалов се завръща като нов воин от ъндърграунда. Въоръжен с огромната си уста, лафове-куршуми и черното си възприятие за комизъм, ексцентричният необут чества своя 50-годишен празник. Но дори и тогава проблемите му не стопират да го преследват: прекалено много пари, прекалено много дами и за похлупак светът се движи към този момент с краката нагоре.  " Някога мъжете си лягаха в леглото с жена и револвер. Сега си лягат с телефон и нощен крем за лице.

 

Затова човечеството няма да оцелее ", разсъждава героят на Билалов в брилянтните си комедийни монолози, които ще ви взривят от смях на първата минута. В петъчната вечер, на 13-ти май, другари и посетители на SOFIA LIVE CLUB ще се съберат с цел да отпразнуват 13-тия рожден ден на клуба в ритъма на рока с едни от най-любимите рок величия на България, а точно с Б.Т.Р. Освен най-големите им шлагери, ще чуем и творчеството от последния им 13-ти студиен албум " Пъзел "., А на 14-ти май, Милица Гладнишка, Михаил Йосифов секстет и Васил Спасов показват " Нещо ново, нещо остаряло и нещо назаем ".

 

В програмата ще чуете за първи път четири нови композиции, дело на Милица, Мишо и Васко. " Ще преминем от лудницата, през мокрия паваж на нощта, слънчевия бряг на морето и ще приключим в бара, измежду потната навалица с коктейл White lady. Освен всичко друго, ни дебнат хитовите оперни части на Кармен, Кралицата на нощта и Ромео и Жулиета! Ще валят дуети и кино песни! " – споделя Милица. За 13 години SOFIA LIVE CLUB сполучливо се наложи измежду меломаните като едно от най-хубавите и обичани места за жива музика в София. През всичките тези години вратите на клуба са били необятно отворени освен за потвърдени български актьори, само че и за доста млади надарени музиканти, на които сме подали ръка и подкрепили абсолютно.

 

 

Дългогодишният опит и потвърдените ни мощни позиции в шоубизнеса са довели в клуба и голям брой топ звезди от международната сцена, с което спомогнахме София да се утвърди като европейска музикална столица. Концертите на Dominic Miller, Steve Lukather, Nicola Conte, N.O.H.A, BEBE, Paco de Lucia, Al Di Meola, Dave Lombardo, Karen Ramirez, Daniel Powter, Alice Russell, Stereo MC`s, John Lawton, Estelle, Hindi Zahra, Jamie Woon, Lura, IMANY, Alan Walker, Alex Clare, Koop Orchestra, Mario Biondi са единствено дребна част от сполучливите и незабравими събития, които ще помним още дълго.

 

 

Последните 2 години бяха сложни за всички, само че ние имаме вяра, че най-хубавото занапред следва и музиката ще избави света. Затова не се колебайте, изберете си събитие и заповядайте да честваме дружно. Нека почувстваме страстта от това още веднъж да се любуваме на магията, която единствено изкуството и музиката могат да основават!
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР