Тази седмица Microsoft пусна актуализация на подсистемата на Windows за

...
Тази седмица Microsoft пусна актуализация на подсистемата на Windows за
Коментари Харесай

Microsoft интегрира поддръжка за Android 13 в Windows 11

Тази седмица Microsoft пусна актуализация на подсистемата на Windows за Android (WSA) в Windows 11, която беше налична за членовете на програмата за авансово тестване Windows Insider в каналите Dev и Beta. Наред с това беше разкрито, че софтуерният колос работи по прехвърлянето на подсистемата WSA в Windows 11 към Android 13 - най-актуалната версия на софтуерната платформа на Гугъл.

Мобилната операционна система Android 13 предлага нови функционалности, модифициран потребителски интерфейс и други Към момента не е известно какво тъкмо ще бъде разполагаем на потребителите на Windows 11 след прекосяването на WSA към Android 13, само че евентуално това ще включва опцията за прекачване на файлове сред WSA и Windows 11. Очаква се да се появи и поддръжка на режим " картина в картината ", при който приложение за Android може да се започва в обособен прозорец върху употребяваните приложения за Windows. Съобщава се, че разработчиците имат намерение да задействат достъпа до LAN от WSA.
-->
Що се отнася до упоменатата по-рано актуализация на подсистемата WSA за членовете на Microsoft Insider, налице са усъвършенствана продуктивност на клипборда, усъвършенствана многонишкова продуктивност, усъвършенствана непоклатимост при пускане на пакети, консолидиране на актуализации на ANGLE и GSK, консолидиране на актуализации на ядрото на Linux и други За цялостен лист на актуализациите на WSL посетете формалния блог на разработчика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР