Тази седмица Goldman Sachs съобщи, че работи съвместно с Apple

...
Тази седмица Goldman Sachs съобщи, че работи съвместно с Apple
Коментари Харесай

Apple работи върху нова кредитна карта

Тази седмица Goldman Sachs заяви, че работи взаимно с Apple по основаването на нова кредитна карта, която ще носи спомагателни благинки на потребителите на Apple.

Картата ще употребява платформата на Mastercard и ще се интегрира с Apple Pay, само че ще може да бъде употребена и за покупки тук-там, където Apple Pay към момента не е деен.

От Wall Street Journal споделят, че картата на Apple ще бъде съпроводена от цялостен куп нови мобилни системи, някои от които ще наподобяват тези в Health приложението на iOS.

Потребителите ще могат да си задават разнообразни цели или да си постановат разнообразни предели, и ще бъдат възнаграждавани за постигането им.

Това искрено звучи като още един източник на пари и безгранично количество данни за бизнеса на Apple, само че нали към този момент свикнахме с тези неща? Проектът е много индикативен и за това, че Apple не съумя да разгърне капацитета на Apple Pay - услуга, която към момента е недостъпна за милиони iOS консуматори.

По данни на WSJ, компанията към този момент е вложила 200 милиона $ в плана, само че не се знае по кое време и къде картата ще влезе в приложимост. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР