Тази седмица bTV ще проследи на живо официалните церемонии, с

...
Тази седмица bTV ще проследи на живо официалните церемонии, с
Коментари Харесай

„Президентът – вторият мандат“: bTV със специално студио за встъпването в длъжност на държавния глава


Тази седмица bTV ще наблюдава онлайн формалните церемонии, с които президентът Румен Радев ще встъпи в служба като президент на Република България. В сряда, 19 януари, предаването „ Тази заран “ ще бъде с удължено издание, с цел да направи феновете съпричастни на полагането на клетва на президента и вицепрезидента - Румен Радев и Илияна Йотова, пред Народното събрание. В събота, 22 януари, от 10:00 ч. стартира специфичното студио на bTV: „ Президентът – вторият мандат “, което ще наблюдава тържествената гала от площад „ Александър Невски “ за встъпването на президента в служба.

В сряда, утринният блок с водещи Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще покаже онлайн от 10:00 ч. тържественото съвещание на Народното събрание - полагането на клетва и речта на Румен Радев пред депутатите и първите политически реакции в Народното събрание. Гости в студиото на „ Тази заран “ ще бъдат топ коментатори и политически анализатори, а репортерите на bTV ще предават онлайн от Народното събрание най-важните събития и политически изявления.



На 22 януари съботното издание на предаването „ Тази събота и неделя “ по изключение ще бъде от 7:50 до 10:00 ч., след което стартира специфичното студио на bTV „ Президентът - вторият мандат “, което ще наблюдава в действително време церемонията по встъпването на президента Румен Радев във втория му мандат. Водещите Жени Марчева и Габриела Наплатанова ще показват на феновете мненията, упованията и прогнозите на известни анализатори и общественици за събитията на „ Дондуков “ 2 в идващите 5 години.



С включвания онлайн в студиото изнесеният водещ на bTV - Денислав Борисов, ще направи съпричастни всички пред екраните на формалната гала по встъпване в служба на президента Румен Радев пред Паметника на Незнайния боец с представителните елементи на Българската войска и ще ги осведоми за всеки подробност от протичащото се на площад „ Александър Невски “ и „ Дондуков 2 “.



Специалното студио „ Президентът – вторият мандат “ ще се излъчва и онлайн по, както и на уеб страницата btvnovinite.bg и обществените мрежи на bTV Новините.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР