Тази събота зрителите на Нова ще станат свидетели на големия

...
Тази събота зрителите на Нова ще станат свидетели на големия
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян сяда в панела за полуфинала

Тази събота феновете на Нова ще станат очевидци на огромния полуфинал на втори сезон на „ Маскираният артист “. Десет маски към този момент паднаха, а до този съдбоносен стадий в мистериозното съревнование стигнаха Хищницата, Булката, Баба Яга и Макаронът. Този път героите няма да влязат в дуели, а ще изпълнят по две песни по време на предаването. Линиите за гласоподаване ще са отворени от самото начало, а кои три облика ще се срещнат на грандиозния край, ще реши зрителският избор.

Към Алекс Раева, Азис и Владо Пенев ще се причисли продуцентът Джуди Халваджиян, който ще опита да им помогне в отгатването на четирите облика. В последното предаване звездният панел съумя да познае артиста Кристиан Кирилов, който се криеше зад маската на Златният и даде поръчка, че има твърди догатки за Макарона и Булката, само че Баба Яга и Хищницата към момента остават тайнственост за тях. Ще съумеят ли този път да стигнат до консенсус или още веднъж ще има изненади?

Шотландецът се завръща на сцената на най-мистериозното шоу в ефира тази седмица. Миналата есен в огромния костюм бе влезнал оперният артист Юлиан Константинов, който ловко заблуди феновете и панела. Кой ще се крие зад облика този път и ще успее ли Шотландецът да изненада всички?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР