Тази събота в Пловдив пристига Милко Калайджиев, за да направи

...
Тази събота в Пловдив пристига Милко Калайджиев, за да направи
Коментари Харесай

Милко Калайджиев идва в Пловдив! Гарантиран купон в La Opera тази събота

Тази събота в Пловдив идва Милко Калайджиев, с цел да направи едно незабравимо празненство в ресторант , част от комплекса . Изпълнителят е прочут с умеенето да забавлява публиката и с многочислените шлагери, които е създавал през годините.

Милко е прочут още и като изобретател на най-успешните поп фолк певици , като Преслава, Галена, Джена, Анелия и други, които нееднократно са споделяли, че дължат огромна част от триумфа си на него.

Вечерта в La Opera ще включва още достоверни гръцки ястия, салати, ароматна скара, подбрани десерти и качествени алкохолни питиета, в комбиниране с професионално обслужване и доста приятни преживявания.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59



На 3 декември, в петък , ще дадем старт на почивните дни в „ La Opera” с жива музика на „ Retro party”-то, изпълнена от невероятния бенд „ VESKO BAND” .

Този Никулден на 6 декември, в La Opera , сетивата ни ще се изострят от усета на вкусен шаран, като заведението предлага поръчка и доставка до у дома.



На 8 декември - студентския празник, La Opera ще се извърши с гръцки ритми. Гост-изпълнител ще бъде Аристос Константину, а вечерта предвещава доста танци и тостове.

С наближаването на декемврийските празници, всеки от нас търси мястото, в което да прекара тези мигове с обичаните хора незабравимо. Можете да разчитате на La Opera, част от комплекса 7POINTS , тъй като там вашето фирмено или частно празненство ще бъде незабравимо.

Елегантният интериор, неповторимите специалитети, приготвени от Шеф Емрах, хубавата музика, изпълнена напълно онлайн и положителното въодушевление, което постоянно е обезпечено, прави мястото съвършен избор за отпразнуване на най-специалните моменти в живота.



Навръх Нова година за страхотното изкарване на посетителите ще се погрижи поп фолк певицата Бони . Новогодишната нощ в La Opera ще включва зашеметяващи ястия, съчетани с професионално обслужване и доста приятни преживявания.

Освен деликатно персонално обслужване от висококвалифициран личен състав, разполагаем на всички гости на обектите е и голям безвъзмезден паркинг.

Клубове, заведения за хранене и паметни нощни нощни заведения са ситуирани на няколко крачки едни от други, което дава още по-голямо улеснение на клиентите на комплекс 7POINTS, решили да прекарат новата година в La Opera или Djanam Steak House Plovidv.

Направете вашата резервация на номер: 0876 59 59 59

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР