Тази събота Пампорово ще бъде домакин уникалното зимно вело състезание

...
Тази събота Пампорово ще бъде домакин уникалното зимно вело състезание
Коментари Харесай

Атрактивно снежно вело състезание в събота в Пампорово

Тази събота Пампорово ще бъде хазаин неповторимото зимно вело съревнование “Winter Bike Duel” 2019, което ще се организира за девета поредна година и ще провокира десетки колоездачи от всички краища на България и прилежащите страни.

Събитието ще се организира на 23-ти февруари по ски писта номер 7 в курорта с край при Туристически център Пампорово. В момента се построява спортното трасе, което ще бъде с дължина малко над 1 км и ще включва няколко скока, виражи и други забавни детайли.

По традиция надпреварата се организира в двубой формат с директна елиминация, което го прави още по-интересно, а развръзката непредвидима до последния миг. В конкуренцията ще се включат някои от най-хубавите родни колоездачи, а гостите на курорта ще могат свободно да следят зрелищните им спускания.
 Състезанието се организира на три съществени стадия: тренировки до 11:30, в 12:00 квалификации– самостоятелни спускания за време за установяване на стартовите двойки, а в 13:00 ще бъдат финалите. Всеки, който желае да бъде част от събитието и да опитва уменията си, към момента може да се запише за присъединяване или просто да бъде част от публиката.

След надпреварата в ReStart Зона 82 на плац Студенец, ще се организира и особено “Apre Bike “ празненство, където спечелилите и останалите участници в надпреварата ще отпразнуват символичното начало на колоездачния сезон в Пампорово.

Събитието се организира с поддръжката на Пампорово АД, Ред Бул България, Община Чепеларе, хотел Перелик, Зона 82 и др.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР