Тази събота от 22.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT

...
Тази събота от 22.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT
Коментари Харесай

Броени часове до паметната битка Джошуа – Поветкин по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA

Тази събота от 22.00 ч . в ефира на DIEMA SPORT 2 онлайн ще бъде излъчена извънредно завладяваща боксова галавечер от стадион Уембли в Лондон. В кулминационната точка на събитието ще се организира величествен дуел сред двама супербойци – от едната страна ще застане първенецът Антъни Джошуа , а против него на кръга се изправя наложителният.

Зрелищната борба ще бъде излъчена директно в и като настрана събитие, което

В навечерието на конфликта защитаващият поясите на WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация) Антъни Джошуа показа пред медиите, че напрежението е смазващо, само че той е подготвен да пречупи и него, и Александър Поветкин пред обичаната английска аудитория. Непобеденият боксьор от Уотфорд добави още, че чака най-тежкия дуел в кариерата си след този с Владимир Кличко .

Именно именитият украинец единствен съумя да надвие Александър Поветкин в кариерата му досега през 2013-та. Но руснакът е безапелационен, че в този момент е доста по-силен и в доста по-добра форма и изгаря да запознае шампионските колани с дома си.

20 нокаута от 21 срещи и нито едно проваляне от първенеца против 24 отказвания от 34 триумфа и една-единствена загуба за кандидата. Кой ще бъде прибави нова славна победа към сбирката си, не пропускайте да разберете на 22 септември от 22.00 ч., директно в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР