Тази събота кампанията Смело напред“ и Сами Хосни ни вдъхновяват

...
Тази събота кампанията Смело напред“ и Сами Хосни ни вдъхновяват
Коментари Харесай

Yettel посреща есента с мотивиращо спортно събитие в Северен парк

Тази събота акцията „ Смело напред “ и Сами Хосни ни въодушевяват да бъдем дейни през всеки сезон
Тази събота Yettel и известният фитнес треньор Сами Хосни ще оказват помощ на искащите да посрещнат есента в най-хубавата си форма със занимателно спортно събитие в Северен парк. От 10.00 до 18.00 ч. там ще ги чакат разнородни физически интензивности, най-модерните смарт технологии в помощ на дейния метод на живот, както и доста награди.

За готовите да се поизпотят Сами е подготвил заразяващи с мотивация групови тренировки. Звездният инструктор ще подгрее публиката със серия от интензивности, а най-ентусиазираните ще могат да се включат в провокации с награди. В тях участниците ще избират сред тренировки с гири, ластици или лична тежест с дълготрайност от 5, 10 или 15 минути. Екип от професионални треньори ще демонстрират вярната техника на осъществяване на упражненията и ще дават препоръки по какъв начин да включим смарт устройствата в поддръжка на придвижването и мотивацията за добра спортна форма.

-->

Трениращите ще могат да наблюдават значими индикатори като пулс, изразходени калории и изминато разстояние с настоящи смарт часовниците, предлагани от Yettel. Завършилите сполучливо определената интензивност ще получат тематична премия, като въже за скачане, постеля за спорт, бутилка за вода и ще вземат участие в лотария за огромните награди –  Apple Watch SE GPS + Cellular или слушалки HAMA. Независимо дали посетителите на събитието се включат в спортните занимания или не, те ще могат да прегледат и да тестват модерните смарт оферти на телекома в особено обособения демо корнер.

Събитието е четвъртото подред от акцията на Yettel „ Смело напред “, която започва това лято с две издания във Варна и Приморско, а предишния уикенд се придвижи и в столицата. Инициативата ни стимулира да се движим повече за един уравновесен живот, в който смарт устройствата са наши съдружници. До момента в тренировките на трите събития са се присъединили над 1200 души от всички възрасти.

Активностите тази събота са част и от СОФИЯ ЪРБАН ЗОНА СПОРТ 2022 в Северен парк, който  ще вдигне адреналина и настроението на столичани с десетки спортни демонстрации, шампионати и шампионати в новите градски дисциплини.

Повече информация за събитието на 17 септември ще намерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР