Тази събота и неделя (26 и 27 юни) отново ще

...
Тази събота и неделя (26 и 27 юни) отново ще
Коментари Харесай

Ваксинация: Осем „зелени коридора“ в София през уикенда

Тази събота и неделя (26 и 27 юни) още веднъж ще работят осем " зелени коридора " за имунизация, проведени от Столичната община и столичната РЗИ, по самодейност на кмета на София Йорданка Фандъкова и столичната РЗИ, осведомят от общината.

Наред с трите пункта в столични молове, които работят от 13.00 до 18.00 часа, имунизация ще се прави и в четири столични парка - Борисовата градина, Южния парк, Северния парк и парк " Дружба ".
 Центрове за имунизация ще работя на празника в София и Бургас Центрове за имунизация ще работя на празника в София и Бургас
И в празничния ден имунизационните пунктове в „ Александровска “ болница в София ще работят от 9.00 до 17.00 ч. Налични са в...

Мобилният имунизационен пункт от кв. " Красна поляна " ще бъде изместен в кв. " Христо Ботев ", регион " Слатина ". Той ще е в постройката на читалище " Асен Златаров " и ще работи от 9.00 до 16.00 часа.

За четири поредни уикенда на изнесените пунктове против ковид бяха ваксинирани общо 4881 души, оповестяват от общината.

В комерсиалните центрове " зелени коридори " за ваксини ще има още веднъж в Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall. Мобилният имунизационен пункт в Sofia Ring Mall ще бъде вътре в комерсиалния център, а не на паркинга.

" Зелените коридори " навън са в Южния парк (вход откъм бул. " Гоце Делчев " ), " Борисова градина " (до езерото Ариана), Северния парк (вход от ул. " Бели Дунав " в ж.к. " Надежда 4 " ), парк " Дружба " до културен институт " Искър ".
 Слаб интерес към зелените коридори за имунизиране в София Слаб интерес към зелените коридори за имунизиране в София
Едва по двама-трима индивида се редят на опашка за ваксина на зелен кулоар пред огромните столични лечебни заведения, оповестява “24 часа&rdquo...

Ваксините се слагат от екипи от общинските лечебни заведения и диагностично-консултативни центрове. Организацията се прави от екипи на дирекция " Аварийна помощ и предварителна защита " на Столичната община.

От понеделник до петък жителите имат опция да се имунизират в девет общински диагностично-консултативни центъра с авансово записване, напомнят от Столичната община.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР