Тази събота 09.07, , влогърката, покорила Youtube, майката на три

...
Тази събота 09.07, , влогърката, покорила Youtube, майката на три
Коментари Харесай

Plovdiv Plaza се потапя в лятото с представянето на книгата на Антоанет Пепе „Розовият балон“

Тази събота 09.07,, влогърката, покорила Youtube, майката на три деца, работещата 24/7 content creator-ка ще показа първата си книга точно в Plovdiv Plaza Mall, която чупи всички рамки ще ни гостува на 09.07 от 16:00 часа, с цел да Ви вкара в своя свят, да опише какво я е предизвикала да напише първата си творба и да се срещне персонално с всеки един. На събитието ще може да закупите книгата, да получите персонално обръщение, да се потопите в моменти от интимния свят, да научите за стадиите, през които е минала, с цел да сътвори първата си независима творба.

Розовият балон се пука с една история за илюзиите и действителността. За „ би трябвало “ и „ желая “. За решенията, които взимаме, и уроците, които учим. За най-съкровените ни копнежи. За палитрата от събития и страсти през които минаваме, с цел да намерим своя път. За розовите балони. Какво се случва обаче, когато те се спукат? Историята зад пседонима Антоанет Пепе.

Антоанета Пепелджийска-Йепсон, по позната като Антоанет Пепе, е родена в София на 9 юни 1990 година Завършва Медии и връзки в Англия. Там се заражда ползата ѝ към обществените медии, в които след години става един от най-популярните и разпознаваеми инфлуенсъри в България. Антоанет демонстрира огромна част от живота си на своите почитатели, само че за първи път в книгата „ Розовият балон “ споделя неразказвани до момента истории от своето минало.

По време на мероприятието за лятното въодушевление, ще ни спомагат експертите в барманство и питиета - с някои от най-популярните си коктейли. Гаро Узунян и Гергана Ангелова ще подреден някои от най-емблематичните напитки за сезона Rose Valley, Bellini, French 75, Royal G&T. Коктейл-вагончето ще бъде ситуирано наоколо до сцената и в промеждутъка сред 16 и 19 часа всички гости ще могат да се насладят и да вземат освежителна напитка.



От 08.07 до 31.08. в Plovdiv Plaza Mall ще можете да си спечелите една от хилядите скреч карти, която да употребявате в някой от 50-те обекта, които взимат присъединяване в лятната ни акция! Пазарувай за 50 или повече лв., регистрирай касовата си записка на гише информация и изтегли своята скреч карта. Ако печелиш – можеш да я оползотвориш незабавно в някой от магазините, които взимат присъединяване.

Той може да бъде употребен в обектите Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho, Stradivarius, H&M, IKEA, ADL, Sport Vision, Flair, Intersport, Zlatna Ribka, Grand Optics, MAC, Radiant, Starbucks, Ciela, English home, Ton bonbon, Luna Park, West café, Pizza Lab, Subway, Zorbas Gyros, Flair, Атлетик фитнес, Triumph, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, Бисквитената къща, Invoke, Lazarini, Arabian’s secret, Humanic, MIIO, Basta moda, Celebrity Brands, Elisabeth, Мy Silver, позиционирани в комерсиалния център.

Всички обекти, които вземат участие в акцията, ще бъдат обозначени със стикер на входа им. Заповядайте до урната на централния вход, където ще можете да изпробвате шанса си!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР