Тази събота (03 декември) от 12:00 до 20:00 часа всички

...
Тази събота (03 декември) от 12:00 до 20:00 часа всички
Коментари Харесай

Безплатно каране на кънки и много награди в събота на пързалка „Юнак“ в София

Тази събота (03 декември) от 12:00 до 20:00 часа всички столичани и гостите на София ще могат да карат гратис кънки и да си завоюват десетки награди на ледената пързалка „ Юнак “ , която се намира до стадион „ Васил Левски “.

Организатор на събитието е Българска федерация спорт за всички, която провежда за 29-и следващ път – Зимно предизвикателство. Мероприятието е с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта, по „ Програма за развиване на спорта за всички “, и е в осъществяване на Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население БУЛФАР 2021-2024.

„ Всички, които желаят да покарат зимни кънки и да се забавляват, са добре пристигнали на съвършената пързалка „ Юнак “ в центъра на София и ги чакаме с неспокойствие. Приготвили сме доста награди и изненади за феновете на спорта и в продължение на 8 часа ще могат безусловно гратис да бъдат част от празника. Дори и за първи път да се случва на някого да се качи върху зимни кънки, да не се тормози, тъй като ще има професионални инструктури и треньори, които да оказват помощ. Целта ни е да разпространяваме здравословния метод на живот посредством упражняване на този прелестен спорт. Няма ограничавания във възрастта. Заповядайте в събота на пързалка „ Юнак “, прикани феновете на зимните спортове координаторката на проявата Ирен Цветкова.

Ледената пързалка „ Юнак “ отвори порти за пета поредна година след възраждането си през 2018 година с чисто нови кънки, доста нововъведения, промоции и изненади. „ Юнак “ се намира сред метростанция стадион „ Васил Левски “ и Националния стадион и е правоприемник на именитата пързалка „ Дружба “, която не беше работила от близо 30 години.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР