Тази позиция изрази Стефан Цанев по БНТ. Той продължи по

...
Тази позиция изрази Стефан Цанев по БНТ. Той продължи по
Коментари Харесай

Стефан Цанев: Браво на Ахмед Доган, че прилапа и Народния театър. Не бива!

Тази позиция изрази Стефан Цанев по Българска национална телевизия. Той продължи по тази скандална тематика: 

Другият пример- шефът на театъра е човек на Българска социалистическа партия. Но до момента не съм чул някой да го е упрекнал за това. Ако на идващите избори обаче той съпровожда Корнелия Нинова и се държи по този начин унизително пред нея, като Кръстева пред Доган, на идната заран ще бъде написано на вратата му “ Изчезвай Българска социалистическа партия ”. Ти можеш да имаш политически убеждения, само че нямаш право да ги проявяваш от името на своята власт. 

Характера на спора е демонстрация на всеки човек. Назначенията са политически по принцип. Ако вземем актьорите, там ще забележим 10 партии. Но в случай че те стартират да се държат като политиците в Народно събрание, представете си какво ще стане?!  Това е групово изкуство, не можеш да проявяваш своите политически убеждения от сцената. Госпожа Кръстева направи това. Браво на Ахмед Доган, прилапа и Народния спектакъл. Не бива!  Народният спектакъл е на повече от 100 години. Може ли да изброите какъв брой партии са минали през това време. Има ли помен от това?  А Народният спектакъл ще остане полезността на България. 

Актьорът не би трябвало да ухажва властта. Познавам поколението на Кисимов, Олга Кирчева- те бяха ухажвани от всяка власт, само че бяха горди хора. Никога не помолиха властта за нещо. Обичам актьорите, те не са звезди, а вселени. Това са единствените хора, които желаят да работят, без значение какъв брой им се заплаща. Актьорът желае да работи цялостен живот. Смъртта му настава, откакто го уволнят. Той живее на сцената и отдава цялата си душа на сцената и феновете. 

Хората познават единствено блясъка, само че зад кулисите не е по този начин. Условията на труд са доста неприятни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР