Тази отблъскващо черна субстанция има свойството да абсорбира танините, които

...
Тази отблъскващо черна субстанция има свойството да абсорбира танините, които
Коментари Харесай

Невероятен Турбо Начин За Избелване На Зъбите В Домашни Условия!

Тази отблъскващо черна субстанция има свойството да всмуква танините, които се съдържат в кафето, чая, подправките, тютюневите произведения, виното и доста други храни, които взаимно способстват за пожълтяването на човешките зъби.

 Също по този начин въгленът спомага за задържането на калций и други минерали в зъбите, което го прави безусловно безопасен за емайла и можете да го употребявате всеки ден, без да се притеснявате за странични резултати. Единственият противен " непряк резултат " е моментното почерняване на зъбите, което пък се отстранява единствено с вода.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН

Купете от аптеката деен въглен на прахуляк в капсули или твърди таблетки. С капсулите ще ви е по-лесно, защото няма потребност да раздробявате таблетката. Съдържанието на една капсула е задоволителна за една процедура. Изсипвате прахообразния въглен в устата и усърдно разнесете с четка за зъби.. Необходимо е въгленът да остане по зъбите ви към 10 минути. След това изплакнете добре и измийте зъбите си както нормално с друга четка и паста за зъби.

До една седмица ще видите поразителните резултати и ще се радвате на нова блестяща усмивка./bradva.bg
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР