Тази нощ беше открито тялото на шофьора на тира, който

...
Тази нощ беше открито тялото на шофьора на тира, който
Коментари Харесай

Намериха тялото на шофьорът на турския тир от тежката катастрофа на "Тракия"

Тази нощ беше намерено тялото на водача на тира, който провокира тежката злополука на Автомагистрала " Тракия " през вчерашния ден.

Той е петата жертва на случая. Шестима са потърпевшите, измежду тях и дете на 2 години и половина, което е с тежка черепно-мозъчна контузия.

Най-вероятната причина за злополуката е, че водачът на тира е задремал. Той е изхвръкнал от кабината и е бил притиснат сред две аварирали коли.

Шест души са настанени в Старозагорската болница. Между тях и потърпевшото дете на 2 години и половина. Добрата вест е, че денем то е почнало да диша независимо.

Няма по какъв начин да кажем дефинитивно повода за злополуката, тъй като сутринта завършиха огледните дейности на местопроизшествието, формирано е досъдебно произвеждане. Водачът е бил самичък в товарния автомобил. Това сподели началникът на бранш " Пътна полиция " -Стара Загора Бойчо Славов.

В следобедните часове през вчерашния ден тежкотоварен камион с турска регистрация, движещ се в посока София - Бургас, минава през разграничителната мантинела и навлиза в насрещното придвижване.

Тирът се обръща, затиска няколко автомобила. Разследването за аргументите за злополуката се води по няколко версии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР