Тази неделя, за шести път ще бъде проведен маратонът Ekiden.

...
Тази неделя, за шести път ще бъде проведен маратонът Ekiden.
Коментари Харесай

Спорт тото се включва в 103-годишна традиция

Тази неделя, за шести път ще бъде извършен маратонът Ekiden. Състезанието започва за първи път през 1917 година в Япония. Първоначалната концепция била да се бяга по античния път, който свързва остарялата столица Киото и сегашната Токио.

Днес надпреварата е публикувано по целия свят, а на Националният празник 6-ти септември към щафетното тичане ще се причисли и тимът на Български състезателен тотализатор, който ще пробяга дистанцията от 42.195 километра.

Спорт тото е основател и на редица надпревари за фенове. На 29-ти и 30-ти август в Бургас беше извършен шампионат по плажен футбол. Надпреварата сред тимовете беше извънредно напрегната, а посетители на събитието бяха футболните митове Златко Янков и Радостин Кишишев.

Големият триумф на самодейността подтиква концепцията за разширение на надпреварите, по тази причина от идната година ще бъдат включени още доста Черноморски градове в конкуренцията за купата на Спорт тото.

От 3.09.2020 година, всички искащи имат опция да се включат в най-новата промоционалната акция за преданост „ Богата есен с Тото клуб “. Предвидени са 10 спомагателни облаги по 1 000 лв., а всички, искащи могат да получат карти Тото клуб гратис в пунктовете на тотализатора.

Разбира се и този четвъртък опциите за облаги от игрите на Тото 2 за 71-вия тираж не са за пропускане. Джакпотът в обичаната на три генерации българи „ 6 от 49 “ се чака да доближи до 2 550 000 лв., в играта „ Тото 2 – Зодиак “ облагите обичайно доближават до 3 000 000 лв., а в играта „ 6 от 42 “ прогнозният джакпотът е феноменалната сума от 1 110 000 лв..

Късметът е като заредена камина в студена зимна нощ. Можем да потърсим по шкафовете кибрит и да се опитаме да я запалителен, само че можем и да изчакаме, до момента в който тя се възпламени сама. И в двата случая има доза шанс, само че в първия възможностите са доста по-големи.

Залози за игрите на тотото можете да вършиме до 18:00 часа в четвъртък в тото пунктовете или онлайн на www.toto.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР