Тази неделя Като две капки вода за пореден път избухна

...
Тази неделя Като две капки вода за пореден път избухна
Коментари Харесай

Зашеметяваща вечер в `Капките`: Яна Маринова с най-добрия си образ досега, Дара Екимова с разтърсваща победа

Тази неделя " Като две капки вода " за следващ път избухна с невероятните и атрактивни фалшификати на звездните си участници. Всеки от тях още веднъж сподели забележителни качества и гений да влиза в облиците на разнообразни родни и международни звезди.

В петата блестяща вечер на върха на класацията стъпи Дара Екимова с въздействащото си и трогателно осъществяване на Селин Дион. Песента All By Myself, изпята от нея, разкри удивителните ѝ вокални умения и завоюва сърцата на аудитория и на жури. 



Първи на сцената излезе Тома, който имитира английската поп звезда Хари Стайлс с песента Watermelon sugar. Както всякога, той съумя да впечатли журито. Керана направи зашеметяващо преобразяване в ролята на Кралицата на соул музиката – Арета Франклин, демонстрирайки голям диапазон на гласа си и забележителна артистичност.

Христо Гърбов подвигна публиката на крайници със забележителното си актьорско и вокално превъплъщение в облика на френската легенда Едит Пиаф.



Дуетът на сезон " Неделя " и спечелили от последното предаване – Димо Алексиев и Ралица Паскалева, танцуваха със феновете в студиото под звуците на Coco Jamboo на Mr. President.

Яна Маринова впечатли присъстващите със страхотната реплика на дамата на българския рок Милена Славова и нейната балада " Защо ". Журито единомислещо означи, че това е най-хубавото осъществяване на актрисата до момента. 



Владо Михайлов пък влезе в кожата на ексцентричния южнокорейски реализатор PSY и дружно с Funky Monkeys изтанцува паметния му танц, а всички бяха на крайници.

Актьорът Христо Петков изигра ослепително различен собствен сътрудник – Стефан Вълдобрев, като извърши една от най-обичаните български песни " Рай ".

Кръгът от фалшификати на вечерта затвори артистичната и гласовита Кали, която се трансформира в сръбската суперзвезда Горан Брегович, а на сцената излезе с музикантите от духов оркестър " Монт Мюзик " Монтана. " Направила си облика доста готино. Поздравявам те ", разяснява другояче безкомпромисно сериозният Фънки.

Бутонът на шанса отреди облиците за идната неделя, когато Христо Петков ще бъде Джоан Джет, Кали ще влезе в облика на Лейди Гага, Тома ще излезе на сцената като Шакира, Яна ще запее като Гери-Никол, Димо и Ралица ще се появят като Бритни Спиърс и Мадона, Христо Гърбов ще имитира Видин Даскалов, Керана ще се превъплъти в Майли Сайръс, Влади ще облече облеклата на Фреди Меркюри, а Дара Екимова ще бъде Right Side Fred. 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР