Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод.

...
Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод.
Коментари Харесай

Мариела си тръгна от Hell’s Kitchen завинаги

Тази неделя Hell’s Kitchen България отпразнува своя 150-ти юбилеен епизод. Оранжевите Николай и Камен върнаха куртките си още денем, до момента в който Мариела и Елена влязоха в решаваща конкуренция на вечерната резервация, която завърши с изгонването на Мариела.

Оранжевите премериха сили в дневна игра на кой превари-той завари, която изискваше взимане на бързи решения, добра акомодация и впечатляваща креативност. Шеф Ангелов дефинира чинията на Мариела за огромен неуспех, до момента в който Николай заслужи черната си куртка незабавно. Между Елена и Камен, шефът избра Елена да се редува с Мариела във воденето на кухнята на вечерната резервация, като Камен се избави от оранжевата престилка.

Вечерята стартира с ново празнично меню, което съчетаваше емблематични ястия от предходните сезони на Hell’s Kitchen България. Мариела поведе Черните в първия час от резервацията и даде всичко от себе си, само че стремежът към съвършенство на Елена зададе по-добро движение в кухнята. На тежкия динър сървис вторият оранжев водач - Елена издаде повече поръчки за по-кратък интервал от време и Мариела се сбогува с сътрудниците си директно след аплодисментите на гостите в салона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР