Тази неделя, дългоочакваният финал на най-мащабното грил турнe, организирано от

...
Тази неделя, дългоочакваният финал на най-мащабното грил турнe, организирано от
Коментари Харесай

Завладяващ концерт ще отбележи финала на COCA-COLA И LIDL GRILL & CHILL 2017

Тази неделя, дълго чаканият край на най-мащабното грил турнe, проведено от Lidl и Coca-Cola, ще изненада всички почитатели със вълнуващ концерт на поляната зад Музея „ Земята и хората “ в София. От 10:00 ч. до 22:00 ч. на 3 септември, всички поданици и посетители на столицата ще имат опцията да се включат в общата самодейност под надпис „ Да споделим грила! “ и да отпразнуват дружно скъпото време, прекарано измежду семейство и другари, с вкусна и качествена храна, освежаващи питиета и доста занимания и изненади. За да бъде същински запаметяващ се финала на съвсем двумесечното турне, уредниците са поканили 4 банди, които ще завладеят българските почитатели с композиция от рок, суинг, джаз, бразиелектро и щури фънк ритми, под звездното небе в неделната вечер.
Веднага след оповестяването на спечелилия в Националния грил шампионат в 18:30 ч., на сцената ще се качат неповторимите Rewind, които ще подгреят всички почитатели с лежерен рок, кавъри на международни шлагери и авторски части със закачливи текстове. Веднага след тях, изключителните музиканти от Бърно, Heart of Dixie Band, ще раздвижат публиката със свежи суинг ритми, включващи модерни тълкования на най-известните части на 20-те и 30-те години на предишния век. От тях щафетата ще поеме една от най-любимите български групи – АКАГА, които с неповторима композиция от фънк, рок, денс, соул и реге ще заредят публиката с още повече въодушевление и сила и ще ги приготвят за Zuco 103. Холандската тайфа ще сложи кулминационната точка на вечерта с съвършен микс от бразиелектро и фънк.

Освен богатата музикална стратегия, уредниците от Coca-Cola и Lidl са планували разнообразни атракциони за деца и възрастни през целия ден, както и грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева. Посетителите на събитието ще могат да опитат от особено създаденото меню, приготвено от умелите майстори на грила, само че в това време, всички искащи ще могат сами да си подготвят апетитни бургери, стекове, ребра или да импровизират с разнообразни качествени артикули. Най-запалените грил почитатели ще могат да завоюват и опция за неповторими кулинарни дегустации " Да споделим грила, високо в небето ", които ще се организират през целия ден на особено построена на височина от 40 метра платформа, наоколо до поляната.
София е последната спирка на самодейността и кулминационната точка на турнето, където ще се организира и финалът на Националния шампионат по състезателен грил. В директен дуел онлайн, шестимата районни спечелили от Стара Загора, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София ще бъдат провокирани от началник Иван Манчев и началник Таньо Шишков и ще се борят за купата Грил занаятчия на България и огромната премия от 2500 лева
Чрез самодейността „ Да споделим грила”, Lidl и Coca-Cola сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със семейство и да дадат опция на от ден на ден хора да прекарат пълноценни моменти с близки и другари, споделяйки занимателни моменти и вкусна и качествена храна и питиета.

www.grillmaistor.bg
www.facebook.com/lidlbulgaria
www.facebook.com/cocacolabulgaria
За Лидл България
Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и участва в над 25 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 85 магазина в 45 града и над 2 300 чиновници, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни артикули. Лидл България е притежател на 7 медала Best Buy Award PRIVATE LABEL Bulgaria 2017/2018 за най-хубаво съответствие цена-качество на артикули със лична марка и 7 оценки QUDAL – QUality meDAL 2016/2017 за най-високо качество на артикули със лична марка в България.
За Coca-Cola
Coca-Cola е най-известната и най-продаваната безалкохолна напитка в историята, както и най-разпознаваемата марка в света. България е първата страна от някогашния социалистически лагер, където през 1965 стартира бутилиране на Coca-Cola. Страната ни е първата, в която международния бранд позволява изписването върху етикета на своето непокътнато име да е на кирилица – „ Кока-Кола “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР