Тази неделя (29 януари) поучителната история на майстора разказвач Ран

...
Тази неделя (29 януари) поучителната история на майстора разказвач Ран
Коментари Харесай

Представлението „Лакома мецана“ на Държавен куклен театър – Варна ще се играе в Kaufland Трошево тази неделя

Тази неделя (29 януари) поучителната история на майстора повествовател Ран Босилек „ Лакома мецана “ ще оживее в хипермаркета на Kaufland във варненския квартал „ Трошево “. Спектакълът на Държавен куклен спектакъл – Варна ще придвижи дребни и огромни в света на животните. През доста смях и музика, куклените артисти ще опишат една история – урок за това какво се случва, когато човек мисли само за себе си.

Представлението е част от взаимната самодейност сред Кукления спектакъл в морската столица и най-голямата комерсиална верига у нас, ориентирана към най-малките. Целта ѝ е да даде опция на децата във Варна да се допрян свободно до магията на куклите и да се потопят в света на приказките. Програмата планува всяка неделя от 11:00 часа в хипермаркета на Kaufland в кв. „ Трошево “ да се редуват куклен театър и креативна работилница за приказни герои. Колаборацията ще продължи до края на месец март и ще включва заглавия от репертоара на Държавен куклен спектакъл - Варна като „ Червената шапчица “, „ Под гъбката “, „ Заешки лудории “, „ Трите феи “ и „ Жабокът цар “.

„ Стартирахме самодейността си с Кукления спектакъл във Варна преди 2 седмици и за това малко време отчитаме голям интерес от страна на децата и техните родители както към представлението, по този начин и към работилницата за кукли. Щастливи сме, че дружно с актьорите на театъра трансформираме неделното извършване на покупки при нас в още по-приятно и пълноценно преживяване за цялото семейство. Клиентите ни знаят, че в хипермаркетите на Kaufland могат да намерят голямо количество артикули и услуги на едно място. Сега, към този богат лист, прибавяме и нещо в действителност неповторимо - постоянни театрални представления в магазина ни в „ Трошево “ и клиентите ни правят оценка това “, разяснява Кремена Георгиева, управител „ Корпоративни връзки и CSR ” на Kaufland България.

Съвместната работа с театралната институция е следващото значимо партньорство, което Kaufland развива с мисъл за децата и подрастващите. За своите старания в интерес на детското богатство през миналата година най-голямата комерсиална верига у нас получи и документ от най-голямата мрежа от организации, отдадени на децата - Национална мрежа за децата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР