Тази напитка за детоксикация на белите дробове е идеална за

...
Тази напитка за детоксикация на белите дробове е идеална за
Коментари Харесай

Най-добрата напитка за детокс на белите дробове на пушачи

Тази напитка за детоксикация на белите дробове е идеална за пушачи.
Не е загадка, че пушенето убива. И освен самите пушачи, само че и тези, в които пушат. Животът в гъсто обитаем град изостря казуса - би трябвало да вдишваме отработени газове и излъчвания на нездравословни промишлености.
Често нашата лична филтрираща система не може да се оправи с количеството нездравословни субстанции, постъпващи в тялото.
Нуждаем се от спомагателна отбрана, която могат да обезпечат единствено естествени и здравословни храни като джинджифил, лук и куркума.
 10 супер храни за супер памет 10 супер храни за супер памет
Колкото повече остарявате, толкоз повече грижи би трябвало да полагате за мозъка си, с цел да действа вярно. Човешкият мозък си набира...
Джинджифилът оказва помощ за премахването на непотребната слуз, която се натрупва в белите дробове. Яденето на богат на антиоксиданти лук предотвратява рака. Куркумата се употребява от епохи за лекуване на десетки здравословни проблеми.
Направете неповторима детокс напитка с тези съставки. Ето по какъв начин да го приготвите:  
1 огромна глава лук;
2,5 супени лъжици куркума;
50 г корен от джинджифил;
 Подправките, които да включите в диетата си, в случай че желаете да отслабнете по натурален метод Подправките, които да включите в диетата си, в случай че желаете да отслабнете по натурален метод
Не е загадка, че това, което ядете, оказва доста въздействие върху загубата на тегло. Но това, което държите в шкафа си за подправки, съ...
1 литър вода;
350 g натурален подсладител (можете да употребявате кленов сироп, мед или дестилат от стевия).
1. Добавете натурален подсладител и куркума към водата и оставете всичко да заври.
2. Нарежете лука и джинджифила на кубчета и ги хвърлете във вряща вода. Оставете всичко да къкри на сдържан огън, до момента в който половината от течността заври.
Прецедете получения бульон през решето, оставете го да се охлади до стайна температура и изсипете в стъклен съд. Съхранявайте бульона в хладилника.
 Ето за какво да пиете мляко с куркума всяка вечер преди сън Ето за какво да пиете мляко с куркума всяка вечер преди сън
Млякото с куркума е здравословна напитка, която може да се употребява преди лягане всяка вечер, защото оказва помощ и за здрав сън и подобря...
Пийте тази лечебна напитка всеки ден, една супена лъжица - заран и няколко часа след вечеря.
През седмицата ще усетите, че дишате доста по-лесно. Тази напитка е идеална за хора, които са се отказали от пушенето и желаят да обезвреждат вредите, породени от цигарения пушек.
Консумирайте този бульон допустимо най-дълго и ще възстановите изцяло белодробната функционалност, както и ще укрепите отслабената имунна система.
Не чакайте по-късно - направете тази напитка през днешния ден. Дайте си късмет да бъдете здрав човек.
Имунната система и белият дроб са комплициран вътрешен механизъм, който изисква доста запаси. И единствено използването на джинджифил, чесън, куркума и лимон няма да му оказват помощ съществено. Стимулирайте защитните сили на организма и активирайте клетките за битка с цялостен набор от ограничения, които включват вярно хранене, добър сън и всекидневие, липса на съществени и непрекъснати стресови обстановки, верния режим на физически интензивност и престой на чист въздух.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР