Тази масирана и всестранна атака по Бойко Борисов започва да

...
Тази масирана и всестранна атака по Бойко Борисов започва да
Коментари Харесай

Как би изглеждал статус на “богинята” Миролюба Бенатова през юни 2020*?

Тази масирана и всестранна офанзива по Бойко Борисов стартира да ме кара да мисля, че може би в действителност е протегнал ръка на нещо, скъпо за това, което за краткост назоваваме задкулисие. Щом опряха до някакви размазани фрагменти от спалнята му, които да потвърдят, че е сластен, очевидно друго не намират. И не са го купили. 

По този метод трябваше да наподобява статусът на една от „ богините ” Миролюба  Бенатова през 2020г., когато в медийното пространство се разпространяваха фотоси на тогавашния министър председател Борисов за които се откри, че  има  манипулации.

Припомняме, че Миролюба Бенатова  влезе в пламенна отбрана на премиера Кирил Петков откакто в общественото пространство бе оповестено скандално видео на което  се вижда по какъв начин Петков и Бориславова се усамотяват в апартамент.

„ Тази масирана и всестранна офанзива по Кирил Петков  започва да ме кара да мисля, че може би в действителност е протегнал ръка на нещо, скъпо за това, което за краткост назоваваме задкулисие. Щом опряха до някакви размазани фрагменти от спалнята му, които да потвърдят, че е сластен, очевидно друго не намират. И не са го купили ”, написа Бенатова във Facebook профила си.



*През юни 2020 бяха издание фотоси от спалнята на тогавашния министър-председател Бойко Борисов
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР