Тази култовата реплика води началото си от играта Тото 2

...
Тази култовата реплика води началото си от играта Тото 2
Коментари Харесай

Oтново в Тотото има джакпотът, който разгромява най- смелите прогнози

Тази паметната имитация води началото си от играта " Тото 2 - 6 от 49 ", в която шестте печеливши цифри, известни и като " шестица " са решавали и най-сложната задача в персоналния финансов свят на доста участници в играта.

Какви ли отговори на материални въпроси може да даде прогнозният джакпот от 10 700 000 лв. в играта " 6 от 49 "? Отговорът е елементарен, всички отговори ще са позитивни за спечелилите и също така ще имат елементарно видим първокласен детайл. Това в действителност са доста пари, а пътят към тях е събран в скромна композиция от шест печеливши цифри. В последна сметка всеки самичък взема решение дали да се възползва от опцията да завоюва съвсем единадесет милиона лв.. Тази мисъл не е непозната даже на тези, които в никакъв случай не са се сещали за тотото, само че в този момент в съзнанието им настойчиво пулсира въпроса: " А, за какво да не печеля аз? ". Пречка няма, всеки участник има своя късмет. Тото пунктовете работят, залози се одобряват и онлайн на уеб страницата . Минималният залог дава право на композиция от шест цифри и коства единствено 1,20 лв.. Който желае може да заложи и с със система за цялостно съчетание, която съдържа повече от шест цифри. Не е нужно, човек да е талант на математиката, с цел да направи верният извод, че с по-голяма композиция има по-голяма опция да познае шестте печеливши цифри.

Всички които не си " играят " с милиони ще бъдат прелестно сюрпризирани от информацията, че прогнозният
джакпот в играта " Тото 2 - 6 от 42 " е 1 150 000 лв.. Минималният залог е от шест цифри в една композиция и коства 0,90 лв.. Всеки има друг взор за бъдещето, само че такава облага наложително ще настрои на фокус визията за някои от най-смелите фантазии.

Залози за числовите игри в 27-я тираж, който ще бъде извършен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 7 април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР