Тази кремообразна и вкусна гарнитура, салата, а дори и основно

...
Тази кремообразна и вкусна гарнитура, салата, а дори и основно
Коментари Харесай

Най-вкусната картофена салата, която някога сте яли

Тази кремообразна и вкусна гарнитура, салата, а даже и главно ядене е идеално за горещите летни дни. Можете да добавите съвсем всичко към картофена салата!
Необходими артикули за приготвянето на най-вкусната картофена салата, допълнена с риба звук:
1 кг картофи
2 консерви риба звук
100 грама черни маслини без костилки
2 глави червен лука
 Рецепта за съвършените картофени кюфтета Рецепта за съвършените картофени кюфтета
Случвало ли ви се е да се стараете да извършите съвършените картофени кюфтета, а те все да не стягат или да се пръскат по време на пърж...
1 супена лъжица горчица
1 лимон
3 супени лъжици зехтин
свеж магданоз
сол и черен пипер на усет
 Полезни ли са пресните картофи за вас? Полезни ли са пресните картофи за вас?
Дори диетолозите, които предлагат избягването на нишесте в диетата си, са на мнение, че пресните картофи не оставят отрицателен отпечат...
Начин на подготвяне:
Измийте картофите, поставете ги в тенджера с вода и и ги варете с кората към 30 минути или до момента в който добре омекнат. Когато картофите се сварят, изплакнете ги със студена вода и по-късно ги обелете и нарежете на кръгове с идентична дебелина. След това сипете върху тях изстискания от лимона сок.
Накълцайте лука, прибавете го към готовите към този момент картофи и разбъркайте деликатно. Сега прибавете и зехтина, горчицата, нарязания магданоз, солта и подправките и разбъркайте добре всичко. 
Полученото оставете за 10 мин, с цел да се съчетаят добре усетите на съставените елементи. Последни прибавете маслините и рибата звук и още веднъж разбърквайте.
Получава се една извънредно свежа и хранителна картофена салата. Лимоновия сок пък и придава един незаместим другоземен усет.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР