Тази комбинация работи напоследък много добре – 125 куб.см машините

...
Тази комбинация работи напоследък много добре – 125 куб.см машините
Коментари Харесай

Yamaha XSR125 Legacy – един изискан нео-ретро мотор - видео

Тази композиция работи в последно време доста добре – 125 куб.см машините и ретро изгледа на новите модели са изключително известни сега. Затова Yamaha просто опакова и двете трендове дружно в наследената версия на доста сполучливия XSR125, показан предходната година.

За да завоюва добавката Legacy към името си, новодошлият модел е претъпял разнообразни модификации. Колелата с леки спици са предопределени да отбележат първите спортни триумфи на Yamaha през 60-те и 70-те години на предишния век. Златистите джанти, черните спомагателни елементи и рамки придават елегантно свършек на дизайна.

„ Златистите и сребърни линии акцентират класическата кръгла форма на резервоара за гориво, а минималистичните, златисти графики на страничните панели хармонират съвършено със златистите джанти “, споделят от Yamaha. В допълнение, алуминиевият похлупак на шумозаглушителя от две елементи е предопределен да подчертае спортната ориентировка на нео-ретро мотора.



XSR125 Legacy се задвижва от 125 куб.см с течно изстудяване, едноцилиндров, четириклапанов мотор. Той е еднакъв по структура със задвижванията на MT-125 и R125 и предлага оптималната мощ от 11 квт/15 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР