Тази коалиция ни показа, че единственото нещо, което ги сплотява,

...
Тази коалиция ни показа, че единственото нещо, което ги сплотява,
Коментари Харесай

Даниел Митов пред Dir.bg: Коалицията не я сплотява нищо, освен омразата към опонента

Тази коалиция ни сподели, че единственото нещо, което ги сплотява, е омразата към политическия конкурент. Това съобщи пред Dir.bg от митинга против задържането на Бойко Борисов депутатът от ГЕРБ Даниел Митов.

" Оттук нататък продължаваме с безкомпромисна съпротива, предварителни избори и ново ръководство. Това е по простата причина, че тази коалиция ни сподели, че единственото нещо, което ги сплотява, е омразата към политическия конкурент. Нямат нищо общо метафизичен между тях, някои от тях даже не знаят към каква управническа философска школа принадлежат - няма такава ", разяснява Митов в отговор на въпрос на репортера на Dir.bg Елена Бейкова какви ще бъдат идващите дейности на партията.

" И това си проличава по ръководството им, нямат нито едно вярно управническо решение. Затова и в България инфлацията е по-висока от междинната за Европа, по тази причина и цените на питателните артикули и горивата са по-високи от европейските, по тази причина и газа и каквото се сетите. Нищо не върви както би трябвало. Всяко едно управническо решение, в случай че го има въобще, е проблематично. То не води до нищо положително и води единствено до проблеми за хората ", добави националният представител.

По думите му времето, по което е задържан Борисов, не е инцидентно определено.

" Сега идва и въпросът дали ще дадем военна помощ за Украйна. Арестът на Бойко Борисов идва в миг, в който идва военният министър на Съединени американски щати. Вярвайте ми, това не е инцидентно. Така че оттук насетне ние няма какви доказателства повече да получим, че тази лъжлива управническа формула и на всичкото от горната страна неразбираема от позиция на това кой носи отговорност не може да издържи и е нездравословна за България ", безапелационен беше Митов.

А на въпрос каква ще бъде управническата формула, ако има предварителни избори, той отговори по този начин:

" Още е доста рано да приказваме за това, първо да стигнем до предварителни избори, след това народът да си каже волята. При всички положения ще е по-различно от това, което виждаме сега, и оттова нататък можем да разясняваме управническа формула ".

Малко по-рано депутати и симпатизанти от ГЕРБ се събраха пред Министерския съвет на митинг против задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. Демонстрацията се реалокира първо пред постройката на Министерство на вътрешните работи, а по-късно и пред Народното събрание. Предстои протестиращите да отидат и пред Групово дело " Национална полиция ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР