Тази история се случила в Обединеното кралство и е наистина

...
Тази история се случила в Обединеното кралство и е наистина
Коментари Харесай

Хора намерили странна бучка пръст. Когато я измили, не повярвали на очите си

Тази история се случила в Обединеното кралство и е в действителност невероятна.  Хората отишли в болничното заведение за диви животни Brent Lodge. Един ден загрижени минувачи донесли там странна кафява буца, която поставили на масата.

Лекарите се изненадали, усмихнали се и решили, че просто си вършат смешка с тях. Хората обаче настояли, че находката им, която безусловно като че ли паднала от небето, би трябвало да бъде изследвана.

Тази буца, паднала от нищото, първо била открита от куче. То почнало да си играе с движещата се буца. Тогава пристигнали стопаните на кучето. Взели находката и я занесли във ветеринарната клиника.

Оказало се, че в буцата пръст се крие таралеж! Който бил в неволя и се нуждаел от незабавна помощ. Откъде се е появил и за какво е бил затрупан с толкоз доста нечистотия, не е ясно.

 кален таралеж

Лекарите допускат, че някое животно си играело с таралежа и е търкулнало нещастното животно на глинения път. Затова се изцапало толкоз доста, че на процедура не можело да се движи.

Изненадващо е, че животното не се е задушило, защото глината била на практика втвърдена.

Лекарите незабавно почнали да избавят заседналия таралеж от вкаменяване. Той кихал, подсмърчал, ядосвал се, само че въпреки всичко деликатно го измили и избърсали с забрадка, макар че това лиши доста време – вечерта и цялата заран.

Прегледът на животното приключил с радостно известие – таралежът бил жив и здрав!

Но бил изпаднал в лека хипотермия и настроението му било безнадеждно развалено – пациентът явно бил афектиран на целия свят.

 таралеж

Тогава лекарите почнали да му дават всевъзможни лакомства – моркови, ябълки, сладки. И таралежът се оправил!

Постепенно се настанил комфортно в болничното заведение и почнал да пъха любопитния си нос във всички забавни места. „ Сега наподобява доста по-щастлив, в сравнение с първоначално! “, усмихват се неговите спасители.

Скоро дребният ще може да се върне назад в дивата природа. Но въпросът е – ще желае ли?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg