Тази гола снимка на бременната Ашли Греъм предизвика вълна от

...
Тази гола снимка на бременната Ашли Греъм предизвика вълна от
Коментари Харесай

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

Тази гола фотография на бременната Ашли Греъм провокира вълна от благосклонности.

Причината е, че бъдещата майка е посочила без обработка несъвършенствата на тялото си.

На фрагмента добре се виждат тлъстинките и стриите на plus-size модела. И по всичко наподобява, че дамите харесват такива образци за същински женски тела. Защото “съвършената” фигура не е постижима за всеки. Нито пък би трябвало да дефинира самочувствието или щастието ни.

Снимката, публукивана през вчерашния ден, за един ден събра над 1 200 000 лайкове.

Длъжни сме да кажем, че не всички мнения под фотографията са позитивни. Има консуматори, които не виждат за какво е нужно една жена да демонстрира тялото си голо пред милиони непознати, с цел да се усеща уверена и значима. “Интернет е обществено пространство. Ако не би направила нещо в супермаркета, недей да го правиш и в Инстаграм” – написа един от почитателите й.

Повечето хора, видели фотографията, обаче показват поддръжката си.

В това число има и мъже. Един от тях споделя по какъв начин като дете е виждал тялото на майка си, която е родила 10 деца, и тя им обяснявала, че наподобява по този начин, тъй като всички те са били в корема й. “Сега моята брачна половинка е бременна във втория триместър и виждам по какъв начин бременността трансформира тялото й” – споделя той, потвърждавайки, че образецът на “нормални” дами с същински тела е значим, с цел да можем всички да одобряваме естествените промени, настъпващи в самите в нас или във външния тип на обичаните ни хора.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР