Тази година все повече звезди се озоваха на една от

...
Тази година все повече звезди се озоваха на една от
Коментари Харесай

Италиански страсти за две родни VIP двойки: Ето с кого са на ваканция Петканови

Тази година от ден на ден звезди се озоваха на една от най-хубавите дестинации в Европа - Италия. Още една инфлуенсърска двойка отиде точно в красивата страна, само че не са сами, а в компанията на други известни нашенци.

Алекс и Дани Петканови се отдадоха на песни, вкусна храна и безкрайни разходки в Неапол, а с тях са новата световна двойка - Сашо Кадиев и приятелката Ивелина Чоева. За връзката им се заприказва при започване на лятото, а към този момент наподобява всичко е публично и двамата не се крият.

Виж още: 3 години дружно: Златка и Благой честват по сантиментален метод! Моделката и с забавен намек 

Всичко това стана ясно от поредност от сторита, които Дани споделя в Инстаграм, а на едно е точно в компанията на брачната половинка си, Сашо и Ивелина. Двойките са се настанили комфортно на отрупана с вкусотии маса и се любуват на приятна вечеря, а от последвали сторита излиза наяве, че към тях е имало и много музика и занимания. В Неапол двойките сигурно ще се насладят освен на вкусна храна, само че и невероятни гледки и забележителности. Градът е трети по величина в Италия и е цялостен с театри и музеи, които сигурно ще посетят.

Виж още: Лятна, свежа и морска: Михаела Филева впечатли с безкрайните си крайници

Изображение: https://www.instagram.com/daniell_petkanov, https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР