Тази година видяхме повече нови модели безжични слушалки отвсякога, което

...
Тази година видяхме повече нови модели безжични слушалки отвсякога, което
Коментари Харесай

Apple AirPods Pro, Samsung Galaxy Buds и кой е най-добрият модел слушалки

Тази година видяхме повече нови модели безжични слушалки отвсякога, което прави изборът ни извънредно сложен.

За благополучие, сътрудниците от Consumer Reports правят сложната работа вместо нас и неотдавна са създали параленост сред водещите модели на пазара, като главният дуел е сред новите AirPods Pro на Apple и страхотните Galaxy Buds на Samsung.

Ако можем да създадем синтезиран анализ на съпоставката сред двата продукта, той е, че AirPods Pro в действителност имат добър тон, доста по-добър от този на старите AirPods, само че не по-добър от този на Galaxy Buds.

Като оставим звука на страна, AirPods превъзхождат Galaxy Buds във връзка с екстри от рода на уединяване на страничните шумове и съществуването на микрофони, които позволяват единствено избрани звуци от околната среда.

Откъм улеснение и двата модела се оправят отлично, само че крайната оценка е, че слушалките на Samsung се усещат по-леки и незатормозяващи за ухото.

Голямата разлика сред Galaxy Buds и AirPods Pro обаче идва при съпоставката сред цена и качество.

Докато слушалките на Apple костват 250 $, тези на Samsung се продават за съвсем двойно по-малко и не отстъпват във значимите посоки - тон, улеснение и устойчивост.

В крайната ранглиста на Consumer Reports Galaxy Buds са преди всичко с рейтинг от 86/100, а AirPods са с цели 11 пункта по-надолу и рейтинг от 75/100. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР