Тази година в регионалната надпревара имаше общо 3500 номинации от

...
Тази година в регионалната надпревара имаше общо 3500 номинации от
Коментари Харесай

Puzl CowOrKing е "Най-доброто споделено работно пространство" в региона

Тази година в районната конкуренция имаше общо 3500 номинации от общо 10 страни.

© CESAwards Още по тематиката
Стартъпи в начален стадий могат да вземат участие в програмата Primer

Събитието ще се организира в Стара Загора, а кандидатстването е до 28 октомври
24 окт 2018
Започна кандидатстването в стартъп програмата на OTP Bank

Крайният период за присъединяване е 30 ноември, а самодейността стартира публично през март 2019 година
23 окт 2018
shkolo.bg е " Стартъп на годината "

Компанията ще се състезава на межнародния край на CESAwards във Варшава
3 окт 2018 Споделеното работно пространство Puzl CowOrKing беше отличено за най-хубавото в района на Централна и Източна Европа по време на огромния край на конкуренцията Central European Startup Awards (CESAwards) във Варшава. Това е и единствената премия, която български участник получи в тазгодишното издание, което обичайно цели да отличи най-хубавите бизнеси от района в 14 категории. Победителите ще се състезават в световната конкуренция Global Startup Awards през 2019 година

Най-голямото споделено работно пространство в България Puzl CowOrKing се обитава във към този момент две здания в бизнес център " Витоша " в София и е ориентирано главно към компании и експерти от IT сферата. Puzl е учреден в края на 2015 година и през годините поетапно се разраства. Последното уголемение пространството откри през април тази година, когато добави още един офис на 2500 кв.м, като общата повърхност на пространството стана 6 хиляди кв.м с потенциал 550 наематели. Puzl печели премията за " Най-добро споделено работно пространство " на районните CESAwards за втора поредна година.

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус Тази година в районната конкуренция имаше общо 3500 номинации на участници от България, Австрия, Полша, Чехия, Словакия, Сърбия, Словения, Хърватия, Румъния и Унгария, като преди огромния край във Варшава всяка страна излъчи своите кандидати на локално равнище.

Регионалните спечелили

В една от най-оспорваните категории " Стартъп на годината " огромната премия завоюва полската платформа за образование Brainly.pl.

Унгарската започваща компания InSimu Patient, разработваща мобилно приложение, ориентирано към студенти по медицина, което им оказва помощ да упражняват уменията си за здравна диагностика, беше отличена за " Най-добра компания в начален стадий ". За най-хубава стратегия за развиване на започващи компании журито дефинира за втора година словенския ABC Accelerator.

В категорията " Най-добра започваща компания, разработваща изкуствен интелект " завоюва унгарската Turbine.AI, която посредством технологията дефинира най-ефективното лекуване на пациенти, заболели от рак.

Стартъпът от Австрия Blockpit, който създава решения за данъчно облагане на криптовалути, беше отличена за най-хубава блокчейн компания в района.

GenePlanet от Словения изготвя стратегии за вярно хранене и спорт на база генетични индикатори и е най-хубавият стартъп в биотехнологиите, а финтех спечелилият е румънската Instant Factoring за финансиране на дребни и микробизнеси.

" Най-добър стартъп в региона на интернет на нещата " е пoлското студио за виртуална и добавена действителност 1000 realities, а в категорията " Най-добър софтуерен стартъп в областта на недвижимите парцели " е чешката Spaceflow.

Стартираща компания от Словакия MiltiplexDX, която има за цел да отстрани неверната диагностика на ракови болести, беше отличена в категорията " Най-голямо обществено влияние ". Инвеститор на годината пък стана австрийският фонд Speedinvest, който ръководи 120 млн. евро.

Специалната премия на публиката завоюва HUBBIG от Хърватия, които създават цифрова логистична платформа. За създател на годината журито дефинира Александру Илиеску от Румъния, който е създател на платформата за учене на езици Mondly, а за жена - ролеви модел, беше определена Дита Прикрилова от Чехия, създател на просветителната неправителствена организация Czechitas.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР