Тази година танцовият форум отново ще събере танцьори на различни

...
Тази година танцовият форум отново ще събере танцьори на различни
Коментари Харесай

Във Варна ще се проведе XXI Национален конкурс Празник на танца

Тази година танцовият конгрес още веднъж ще събере танцьори на разнообразни възрасти от цялата страна. Той ще се организира на 8, 9 и 10 ноември в Двореца на културата и спорта, научи Moreto.net.

" Празник на танца " е отворен към ученици на читалища, детски градини, общински детски комплекси и школи, частни студия, танцови клубове, професионални учебни заведения по танци, общообразователни учебни заведения с профилирано или с разширено образование и други Те ще се състезават в три категории: Класически балет, Характерни танци и Съвременни танци.

Състезателите ще вземат участие независимо, в дует, трио, групи и обединения в съответните възрастови групи: Мини - до 6 години включително, Деца - от 7 до 9 години включително, Юноши 1 - от 10 до 13 години включително, Юноши 2 – от 14 до 17 години включително и Младежи – над 17 години.

По време на състезанието ще бъдат изнесени майсторски класове от хореографите Ралица Кавалджиева, Антоанета Алексиева, Светлин Ивелинов. Победителите ще получат грамоти, купи, медали, както и ще бъдат дадени специфични награди и стипендии. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР