Тази година сред смартфоните освен прореза в екрана, голямо разпространение

...
Тази година сред смартфоните освен прореза в екрана, голямо разпространение
Коментари Харесай

Oukitel представи нов смартфон с градиентен цвят, 4/64 GB памети и цена $99

Тази година измежду смарт телефоните с изключение на прореза в екрана, огромно разпространяване получи градиентният цвят на корпуса. Първият смарт телефон с преливащ цвят бе Huawei P20 Pro и доста се хареса на потребителите. Хората са очаровани от градиентния цвят на смарт телефона, който гладко прелива от един цвят към различен. Oukitel към този момент показа флагманския модел U23, в който цветът гладко прелива от синьо до пурпурно и зависи от ъгъла на гледане. А в този момент Oukitel показва новия смарт телефона Oukitel U25 Pro с приказен градиентен цвят, ниска цена, превъзходен дизайн и напълно ниска цена.



За разлика от предходния модел, цветът на който преливаше от синьо до лилаво, градиентът на новия U25 Pro е от лилаво до черно. Гледано от разнообразни ъгли, могат да се видят виолетов, черен и наследник цвят които се преплитат мистериозно красиво.

U25 Pro е оборудван с 5,5-инчов екран с резолюция 1920х1080 пиксела. Използва се LCD матрица на LG, покрита със закаленото стъкло Asahi. Телефонът се базира на бърз 8-ядрен процесор. Компанията предлага два модела: U25 Pro и U25. U25 Pro има 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш-диск, до момента в който U25 има 3/32 GB памети.

Според Oukitel, новият OUKITEL U25 Pro би трябвало да излезе на пазара още този месец. И двата нови модела са с изненадващо приятна цена. U25 още не разгласен, само че за U25 Pro се знае, че в началото ще се продава при цена едвам $99,99 . Това е значимо, тъй като на пазара на процедура няма смарт телефони с 8-ядрен процесор, 4 GB оперативна памет и цена под $100. Новият U25 Pro би трябвало да излезе през идващите две-три седмици и напълно скоро ще разберем неговите подробни механически характерности. Харесва ли ви OUKITEL U25 Pro?

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР