Тази година ще завършим модернизацията на системата за противоракетна отбрана

...
Тази година ще завършим модернизацията на системата за противоракетна отбрана
Коментари Харесай

Москва ще модернизира противовъздушната си отбрана frognews.bg

„ Тази година ще приключим модернизацията на системата за противоракетна защита на Москва “, сподели Шойгу, представен от съветските осведомителни организации. По думите му две нови подразделения за противовъздушна защита ще бъдат подготвени и оборудвани с ракетни системи земя-въздух от ново потомство С-350. В същото време ще приключим построяването на 621 военни инфраструктури за потребностите на Военновъздушни сили, добави съветският министър.

 

Руската столица в никакъв случай не е била директно наранена от офанзиви от началото на спора в Украйна. През февруари обаче украински дрон се разруши на към 100 километра от Москва, без да аргументи вреди. През януари фрагменти, излъчени в обществените мрежи, демонстрираха инсталирането в Москва на системи " Панцир С-1 ", предопределени за прехващане по-специално на крилати и балистични ракети. През последните месеци се умножиха офанзивите с дронове на съветска територия и в анексирания Крим, а няколко съветски военновъздушни бази, на стотици километри от фронта, бяха изумени.

 

Руският флот заяви през днешния ден, че е " отблъснал " офанзива с дронове против пристанищния град Севастопол, в Крим, при която няма човешки жертви. Шойгу сподели още, че един дивизион крайбрежни противоракетни системи " Бастион " са били ситуирани от Русия на Парамушир - един от Курилските острови, към някои от които Япония има териториални искания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР