Tази година се провежда дванадесетото издание на конкурса за рекламна

...
Tази година се провежда дванадесетото издание на конкурса за рекламна
Коментари Харесай

Говорим с хората, които в последните години най-ефективно ни накараха да пием бира

Tази година се организира дванадесетото издание на състезанието за рекламна успеваемост - Effie България, под наслов  „ Успешните акции се познават от пръв взор “.   Наградите, които се провеждат от Българска асоциация на информационните организации (БАКА), са знак на сполучливата маркетингова връзка и концентрират вниманието върху най-ефективните и работещи хрумвания. Церемонията по награждаване ще се организира на 26 ноември 2019 година, когато ще се схванат кои са спечелилите в  5-те разнообразни категории:  „ Стоки “, „ Услуги “, „ Промоции “,  „ Корпоративни връзки “ и „ Социална, Медийна, Политическа “.

В тази връзка взехме решение да попитаме основателите на най-ефективните акции в последните години за една от най-любимите ни артикули - бирата:
Как се реализира успеваемост с обръщение?

 

 

“Доброто тук ”
Агенция: Nitram


С: Как се реализира успеваемост с обръщение?

Ефективно е това обръщение, което е по едно и също време простичко и почтено. “Доброто тук ” е обръщение, ориентирано към търсенията ни, то работи с дефицитите. Защото, всички ние, без значение дали сме богати или небогати, млади или остарели, задоволително образовани или пък не, от време на време слагаме под подозрение както положителното, по този начин и добротата по нашите земи. Посланието на “Загорка ” ни предизвика към едно доста просто нещо - да виждаме позитивната вероятност, наместо да се оплакваме.

Доброто тук:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР