Тази година поп фолк певицата Андреа се отдаде на пътешествия

...
Тази година поп фолк певицата Андреа се отдаде на пътешествия
Коментари Харесай

Андреа в гореща египетска приказка

Тази година поп фолк певицата Андреа се отдаде на пътешествия и екзотични почивки. След като прекара известно време в Тайланд през септември, а по-късно се поглези със спа почивка в турския курорт Бодрум, сега Андреа се намира в един от най-прекрасните курорти на Африка - Хургада.

От красивия египетски курорт изпълнителката разгласява фотоси по изрязани бански костюми, припичайки се под слънчевите лъчи.

Преди няколко дни някогашната половинка на Кубрат Пулев разгласява в своята Instagram страница снимка, на която театралничи с тил към фотографския обектив, седнала на ръба на пристан, против големия круизен транспортен съд, завел я в известния туристически център, ситуиран на брега на Червено море, написа life.dir.bg.

A post shared by (@andreabulgaria) on Oct 23, 2020 at 10:42am PDT

Някога, доста преди да се трансформира в същински съвременен парадайс за хората от близо и надалеч, градът, прочут през днешния ден още и с името Сакала, е бил малко рибарско селце. Сега обаче, с помощта на над 20-километровата си чиста плажна линия и рифове, нещата стоят по напълно друг метод.

Селището, намиращо се на 500 км югоизточно от столицата Кайро, се дели на две елементи - остаряла и нова, а всяка от тях е способна изцяло да омагьоса своите гости. Едната разполага с впечатляващи достоверни пазари, безчет магазини за сувенири и заведения за хранене с удивителна атмосфера, до момента в който в другата се редят модерни жилищни постройки и хотели, които могат да послужат за прегледен образец за лукса на 21 век.

Това обаче, надалеч не е всичко, тъй като в южната част на Хургада се издига именитият замък " Хиляда и една нощ ", където всяка вечер се играят представления, пресъздаващи живота по времето на фараоните.

Под формата на 24-часови истории в обществената мрежа изпълнителката на " Егоист " показа няколко къси видеа от палубата на яхта, разкриващи панорама към един от старите морски фарове на крайбрежието. Освен това русокоската качи клипове, на които се вижда, че се е отдала на най-разпространеното забавление в курорта, а точно гмуркането. Тя храбро се потапя в кристалните води, любувайки се на красивия свят под тяхната повърхнина.
Снимка: Instagram  Андреа в гореща египетска приказка (СНИМКИ)
На един от последните фрагменти, с които зарадва своите фенове, тя се намира в магазин за ръчно тъкани килими. На него певицата е облечена в пай бял тоалет с дълги ръкави, чиито копчета, намиращи се в предната част, са разкопчани чак до талията ѝ, а под своеобразното деколте се подава дантелено бюстие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР