Тази година, незнайно защо, конференциите на разработчиците на Google и

...
Тази година, незнайно защо, конференциите на разработчиците на Google и
Коментари Харесай

Започва директното предаване на конференцията Microsoft Build 2018

Тази година, неизвестно за какво, конференциите на разработчиците на Гугъл и Microsoft съответстваха и се организират на процедура в един и същи ден.
Въпреки, че Гугъл I/O притегля повече внимание, Microsoft Build 2018 не остава без публика. Хиляди разработчици и програмисти се стекоха в Сиатъл, с цел да схванат какво им е приготвил софтуерният колос. Събитието Microsoft Build 2018 ще продължи няколко дни, през които Microsoft ще направи две-три огромни презентации. Днес е първият „кейнот“ за Microsoft. Събитието може да бъде гледано от новинарския блог на Microsoft и би трябвало да стартира след към час и половина.

Засега не се знае, какво тъкмо ще покаже Microsoft тази година. Но не е мъчно да се досетим, че ще се обърне особено внимание на изкуствения разсъдък, облачните технологии, Azure и другите отдели, които последно време генерират на Microsoft тонове пари. Естествено, ще има маса нова информация за операционната система Windows 10. Очаква се тази презентация да се състои още на следващия ден вечер, както бе предходната година.

Ако нямате опция да гледате директния стрийм, ни ще отбележим по-интересните анонси.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР