Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията

...
Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен юбилей в индустрията
Коментари Харесай

Nature’s Way обединява сили с Mandy Moore в името на доброто!

Тази година Nature’s Way отбелязва своя петдесетгодишен празник в промишлеността на естествените артикули за здраве. По този мотив американската компания ще работи взаимно с Манди Мур – сполучлива актриса, певица и ревнив последовател на концепцията за здравословен метод на живот.

Ето какво споделя Манди Мур за партньорството си с Nature’s Way!

Каква е повода да си партнирате с Nature’s Way?

Намирам се в интервал от живота си, в който разбирам, че в случай че положа повече старания в грижата за себе си, ще мога да се усещам по-добре. Превръщам се в най-хубавата версия на себе си и това се отразява на взаимоотношенията ми с сътрудниците, фамилията и приятелите ми. Историята на Nature’s Way кореспондира с вижданията ми – фактът, че към този момент 50 години компанията оказва помощ на хората да имат по-добър живот, ме подтикна да стана техен дипломат.

Как нормално протича денят на човек, който практикува здравословния метод на живот?

Аз не съм от вида хора, привикнали да работят по график, а просто се пробвам да се грижа за себе си. Правя неща, които ме карат да се усещам добре – пия задоволително количество вода, постаравам се да се наспивам добре и да извозвам повече време навън. Туризмът ми подхожда. Живея в регион в Лос Анджелис, в който има доста туристически пътеки и ми е прелестно да тествам нови такива. Голям почитател на природата съм и това е една от аргументите, заради които подобавам с толкоз хъс към партньорството си с Nature’s Way. Идеята, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните блага и чрез тях да оказва позитивно въздействие върху здравето си, мощно ми подхожда.

Кой е обичаният ти артикул на Nature’s Way?

Тази зима употребявам един от продуктите с черен бъз от серия Самбукус (Sambucus) в желиран вид. Има страховит усет и в действителност оказва помощ на имунната ми система. Желираните таблетки са доста комфортни за банкет, когато си на път.

Кое в хода на партньорството ти с Nature’s Way ти харесва най-вече?

Харесва ми, че разполагам с опцията да дам своя позитивен принос за живота на толкоз доста хора. Изключително съм разчувствана по отношение на дарението на Nature’s Way за „ Vitamin Angels “*. Фактът, че майките и децата в Съединени американски щати и по света ще имат достъп до естествени артикули за здраве, които ще им оказват помощ, ме радва. Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който разполага с ресурсите, нужни за положителното здравословно положение на тези хора, които нямат достъп до тях.

*За да означи петдесетата си годишнина, американската компания Nature’s Way подарява 50 000 $ на организацията „ Vitamin Angels “. С този си жест, Nature’s Way ще помогне на доста майки и техните деца в Съединени американски щати и по целия свят.

Ако желаете да научите повече за Манди Мур, следете профила на Nature’s Way в Instagram, с цел да видите кои са обичаните ѝ артикули и да научите повече за активността на Nature’s Way!

Източник: tialoto.bg
Снимка: PR
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР